Waarom Youfone?

Youfone biedt de beste Sim Only abonnementen aan via het betrouwbare premium KPN netwerk. Er zijn vele combinaties mogelijk qua aantal belminuten, sms en internetbundels. Voor zowel de kleine als de grote gebruiker is er altijd een passend Sim Only abonnement. Bovendien heb je bij Youfone altijd controle over je gebruik via de persoonlijke ‘MyYoufone’ omgeving en met de Youfone app. Ga naar Sim Only abonnementen voor meer informatie.

Meest Gekozen
15

100 min/sms

+ 2000 Mb (4G)

Topscore consumentenbond

Volgens het testoordeel van de consumentenbond behoort Youfone tot de aller beste Sim Only providers van Nederland. Vooral op prijs-kwaliteit, service en netwerkkwaliteit scoorde wij hoog ten opzichte van de overige Sim Only aanbieders. Youfone is altijd bezig om het beste aanbod te leveren voor de beste prijs. Daarom krijg je bij ons altijd het complete pakket zoals de tabel hiernaast weergeeft.

Extra diensten

Altijd veilig mobiel
Ook biedt Youfone handige extra diensten zoals Yousecure. Daarmee ben je beschermd tegen online bedreigingen, oplichting, ongewenste oproepen, diefstal en verlies. Als je telefoon is gestolen, kun je via Yousecure de telefoon vergrendelen en opsporen. De Yousecure software is nu tijdelijk 3 maanden gratis te gebruiken op twee apparaten zoals PC’s, Mac’s, smartphones en tablets.
 
Vriendendienst
Bovendien kun je bij Youfone zelfs eenvoudig geld verdienen als je vrienden of familie klant maakt met de vriendendienst!
 
Sparen voor korting
Klanten van Youfone kunnen ook Youcoins sparen voor korting op de maandfactuur of gratis extra MB's internet!

Controle over je kosten

Zelf bel-& dataplafond instellen
Geen zin in extra kosten? Dat hoeft ook niet! Bij Youfone heb je altijd controle over de kosten. Stel eenvoudig een belplafond en dataplafond in via MyYoufone. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 
 
Inzicht met de Youfone app
Met de Youfone app kun je het verbruik in de gaten houden en heb je inzicht in de laatste facturen. Ook heb je de mogelijkheid om bundels toe te voegen en/of te wijzigen. Zo kun je zorgeloos gebruik maken van je telefoon.

Winnaar Beste Service Award

Youfone streeft ernaar om tot de beste Sim Only providers van Nederland te behoren en dat lukt goed. Wij winnen regelmatig mooie awards. Zo heeft de consumentenbond Youfone uitgewezen tot 2de beste mobiele sim only provider in 2015 met een score van 8,2. Daarnaast wonnen we de award voor meest gekozen Sim Only provider 2015. Youfone heeft deze onderscheiding gekregen van de website Simonlyvergelijken.net.
 
Ook in 2016 stopt Youfone niet met het streven naar het beste. Met een klantwaardering van 8.0 scoren we het hoogst van alle sim only aanbieders en wonnen hiermee de Beste Service Award 2016. Met deze felbegeerde onderscheiding behoren we tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland!

Daarnaast zijn wij door mobieleabonnementen.nl bekroont als provider met het snelste internet van Nederland 2016, en verkozen als meest populaire Website van het Jaar 2016!