Youfone, Wat You Wil.

Bij Youfone krijg je het premium netwerk van KPN, 4G internet sneller dan je kan klikken en houd jij controle over de kosten door een bel- en dataplafond in te stellen. Zo helpen we je om af te rekenen met onverwachte uitgaven. En red jij altijd het einde van de maand met je poen. 
 
Het hele Youfone-team werkt elke dag keihard om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. En met de Youfone App en MyYoufone regel je al je abonnementzaken met een simpele klik. Zodat jij je bezig kunt houden met leuke dingen.

Meest Gekozen
14
Sim Only 10

100 min/sms

5 GB + 5 GB 4G

Goede prijs, goed geregeld

Youfone is een kwalitatieve provider. In een landschap waar prijs, onbeperkt data rammen en matige service de boventoon voeren, staan wij voor kwaliteit en gemak. Uiteraard voor een goede prijs, maar de klant staat altijd op nummer 1.

Wij snappen onze klanten en zorgen dus dat alles goed is geregeld, zodat onze klanten zich kunnen bezighouden met wat écht belangrijk is. Vandaar ook die Beste Service Award.

Supersnel 4G+ internet

Veel sneller dan de meeste Sim Only providers
Ons 4G+ mobiel internet is met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbps veel sneller dan de meeste Sim Only providers van Nederland. Lees hier meer over onze internetsnelheid.
 
Premium KPN-netwerk
Wij maken gebruik van het betrouwbare premium KPN-netwerk dus je hebt een goede landelijke dekking. Zo kun je altijd lekker los gaan op facebook, instagram en spotify!

Controle over je kosten

MyYoufone
In MyYoufone log je eenvoudig in met jouw klantgegevens en heb je altijd inzicht in het verbruik van de data, minuten , sms'jes en maandfacturen. Daarnaast kun je er extra bundels en modules activeren en uitzetten.
 
Zelf bel-& dataplafond instellen
Ook stel je in MyYoufone makkelijk een belplafond en dataplafond in. Als het limiet is bereikt ontvang je een melding per sms en e-mail. Zo voorkom je onverwachte buitenbundelkosten.
 
Inzicht met de Youfone app
Met de Youfone app kun je net als in MyYoufone het verbruik in de gaten houden op de smartphone.

Leuke extraatjes

Vriendendienst
Verdien bij Youfone eenvoudig 10,- euro korting op jouw maandfactuur! Via onze Vriendendienst kan iedereen met een Sim Only of TV abonnement van Youfone een vriend, vriendin, familielid, collega of wie dan ook uitnodigen om een Youfone  abonnement af te sluiten. Je deelt heel makkelijk jouw persoonlijke code en zodra je vriend met die persoonlijke code een Youfone abonnement afsluit, dan ontvangen jullie allebei 10 euro korting.
 
Sparen voor korting
Klanten van Youfone kunnen ook Youcoins sparen voor korting op de maandfactuur of gratis extra MB's internet!

Winnaar Beste Service Award

In 2017 werden wij wederom door het onderzoeksbureau Opiness uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecom organisatie van Nederland. Zij beoordeelde onze dienstverlening met een 8.9. 

Ook bekroonde mobielabonnementen.nl ons 4G+ internet als het Snelste Mobiel Internet van Nederland 2016. Daarnaast behoren wij voor de tweede keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn wij uitgeroepen tot populairste website van het jaar 2016.

Bekijk alle awards in onze prijzenkast.

Bespaar 60% met Refurbished iPhone

Klanten van Youfone kunnen een simlockvrije smartphone aanschaffen voor een schappelijke prijs in de toestelshop van MyYoufone. Naast nieuwe toestellen bieden wij ook betaalbare refurbished iPhones aan van topkwaliteit.

Een refurbished iPhone is een geretourneerde of eerder gebruikte smartphone die volledig is gecontroleerd, hersteld, vernieuwd en schoongemaakt. Zo goed dat onze leverancier zelfs 1 jaar langer garantie biedt dan de producent Apple.
 
•  Tot wel 60% goedkoper dan winkelprijs
•  Simlockvrij, dus passend voor elke simkaart
•  24 maanden garantie