Waarom Youfone?

Youfone biedt de beste Sim Only abonnementen aan via het betrouwbare premium KPN netwerk. Er zijn vele combinaties mogelijk qua aantal belminuten, sms, internetbundels en contractduur. Voor zowel de kleine als de grote gebruiker is er altijd een passend Sim Only abonnement. Bovendien heb je bij Youfone altijd controle over je gebruik via MyYoufone en met de Youfone app. Ga naar Sim Only abonnementen voor meer informatie.

Meest Gekozen
10

100 min/sms

+ 1500 Mb (3G)

Supersnel 4G+ internet

Naast het standaard 3G mobiel internet van Youfone is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G+ mobiel internet. Onze 4G+ is, met een downloadsnelheid van 256 Mps, tot vijftien keer sneller dan 3G en daarmee het snelste internet van Nederland. Wij maken gebruik van het betrouwbare premium KPN netwerk.

Topscore consumentenbond

Volgens het testoordeel van de consumentenbond behoort Youfone tot de aller beste Sim Only providers van Nederland. Vooral op prijs-kwaliteit, service en netwerkkwaliteit scoorde wij hoog ten opzichte van de overige Sim Only aanbieders. Youfone is altijd bezig om het beste aanbod te leveren voor de beste prijs. Daarom krijg je bij ons altijd het complete pakket zoals de tabel hiernaast weergeeft.

Leuke extraatjes

Altijd veilig mobiel
Ook biedt Youfone handige extra diensten zoals Yousecure. Daarmee ben je beschermd tegen online bedreigingen, oplichting, ongewenste oproepen, diefstal en verlies. Als je telefoon is gestolen, kun je via Yousecure de telefoon vergrendelen en opsporen. De Yousecure software is nu tijdelijk 3 maanden gratis te gebruiken op twee apparaten zoals PC’s, Mac’s, smartphones en tablets.
 
Vriendendienst
Bovendien kun je bij Youfone zelfs eenvoudig geld verdienen als je vrienden of familie klant maakt met de vriendendienst!
 
Sparen voor korting
Klanten van Youfone kunnen ook Youcoins sparen voor korting op de maandfactuur of gratis extra MB's internet!

Controle over je kosten

MyYoufone
In MyYoufone log je eenvoudig in met jouw klantgegevens en heb je altijd inzicht in het verbruik van de data, minuten , sms'jes en maandfacturen. Daarnaast kun je er extra bundels en modules activeren en uitzetten.
 
Zelf bel-& dataplafond instellen
Ook stel je in MyYoufone makkelijk een belplafond en dataplafond in. Als het limiet is bereikt ontvang je een melding per sms en e-mail. Zo voorkom je onverwachte buitenbundelkosten.
 
Inzicht met de Youfone app
Met de Youfone app kun je net als in MyYoufone het verbruik in de gaten houden op de smartphone.

Winnaar Beste Service Award

Begin 2017 werden wij wederom door het onderzoeksbureau Opiness uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecom organisatie van Nederland. Zij beoordeelde onze dienstverlening met een 8.9. 

Ook bekroonde mobielabonnementen.nl ons 4G+ internet als het Snelste Mobiel Internet van Nederland 2016. Daarnaast behoren wij voor de tweede keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn wij uitgeroepen tot populairste website van het jaar 2016.

Bekijk alle awards in onze prijzenkast.

Bespaar tot 60% met een Refurbished iPhone

Klanten van Youfone kunnen een simlockvrije smartphone aanschaffen voor een schappelijke prijs in de toestelshop van MyYoufone. Naast nieuwe toestellen bieden wij ook betaalbare refurbished iPhones aan van topkwaliteit.

Een refurbished iPhone is een geretourneerde of eerder gebruikte smartphone die volledig is gecontroleerd, hersteld, vernieuwd en schoongemaakt. Zo goed dat onze leverancier zelfs 1 jaar langer garantie biedt dan de producent Apple.
 
•  Tot wel 60% goedkoper dan winkelprijs
•  Simlockvrij, dus passend voor elke simkaart
•  24 maanden garantie