Skip to main content

Mobiel internet

Supersnel 4G & 5G via KPN-netwerk

In Nederland ligt het gemiddelde verbruik van mobiele data tussen de 2GB en 5GB per maand. Natuurlijk is het bij Youfone ook mogelijk om een kleinere of grotere internetbundel te kiezen. Ook kun je maandelijks internet bijkopen via MyYoufone.

Supersnel 4G+ & 5G internet 
Bij Youfone krijg je razendsnel 4G en 5G internet voor je smartphone. Ons 4G en 5G internet is met een maximale downloadsnelheid van 200 Mbps veel sneller dan de meeste Sim Only providers van Nederland. 
 
Premium KPN-netwerk
Wij maken gebruik van het betrouwbare premium KPN-netwerk dus je hebt een goede landelijke dekking. Zo kun je altijd lekker los gaan op facebook, instagram en spotify!

Dataplafond instellen & extra bundels
Stel in MyYoufone een dataplafond in om onverwachte buitenbundelkosten te voorkomen. Als het dataplafond bijna is bereikt ontvang je automatisch een melding per sms bericht en e-mail. Lees hier meer over het dataplafond.

Als je graag nog meer data wilt hebben dan kun je in MyYoufone of via de Youfone app eenvoudig je databundel vergroten. Je bepaalt zelf hoeveel extra Mb’s je aanschaft. De bundels zijn geldig tot het einde van de maand. Je kunt meerdere internetbundels per maand activeren. Bekijk meer informatie over tarieven voor mobiel internet.