Stel gratis je belplafond in

Met het belplafond van Youfone stel je eenvoudig je eigen limiet in voor nationaal bellen en sms-en. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten. Het belplafond activeer je via MyYoufone en je kunt zelf het bedrag bepalen. Het minimale bedrag is €10,00, dit bedrag is exclusief de kosten voor de bel/sms bundel. Het belplafond gaat per de eerste dag van de volgende maand na activatie in.

Over het belplafond

Nieuwe klanten
Voor nieuwe klanten waarbij het telefoonnummer nog niet is geactiveerd is het wel al mogelijk om het belplafond in te stellen. Het belplafond gaat direct in zodra het telefoonnummer actief is. Voor data only abonnementen is het niet mogelijk om een belplafond in te stellen. 
 
Voorbeeld
Je hebt een abonnement afgesloten op 2 december 2017 en je ontvangt een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is per 1 februari 2018. Je kunt dan tussen 2 december 2017 en 1 februari 2018 via de MyYoufone pagina een belplafond instellen. Op 1 februari 2018 gaat het belplafond direct in.
Uiteraard kun je het belplafond altijd nog activeren op een later moment.
 
Let op: het belplafond is exclusief additionele kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Deze worden hier niet in meegenomen. Ook is het bedrag van het belplafond exclusief de maandelijkse abonnementskosten.

Waarschuwing per sms en e-mail
Bij een verbruik van ongeveer 80% van het belplafond, ontvang je een waarschuwing per sms en een e-mail. Bij een verbruik van 100% word je afgesloten voor uitgaand verkeer.

Aanvullen
Het is mogelijk om je belplafond aan te vullen voor de resterende maand wanneer je het belplafond hebt bereikt. Via MyYoufone kun je het belplafond aanvullen en de betaling direct voldoen via IDEAL. Zodra de betaling binnen is, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt dan weer bellen en sms-en.

Einde van de maand
Het belplafond vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms berichten die je over hebt aan het einde van de maand uit jouw bundel, vervallen ook aan het einde van de maand.

Niet van toepassing in de EU
Het belplafond is niet van toepassing in de EU. Je kunt het verbruik eenvoudig bekijken in MyYoufone of de Youfone app.
Al het EU verbruik in de EU wordt niet meegerekend bij de berekening van je belplafond.

Download de Youfone app
Download de Youfone app om het verbruik van jouw belminuten, sms berichten en internetverbruik in de gaten te houden.