TV Thuis

Heb je thuis al een goede internetverbinding, maar wil je ook graag televisie ontvangen? Neem dan TV Thuis.

TV-ontvanger voor thuis
Je ontvangt een TV-ontvanger, die je eenvoudig aansluit op je televisiescherm. Hiermee kijk je altijd naar 26 zenders in HD-kwaliteit, waaronder Fox Sport 1 Eredivisie Live. Bovendien krijg je toegang tot de YoufoneTV App waarmee je thuis en onderweg TV kunt kijken op de tablet en smartphone. Daarnaast kun je extra zenders toevoegen en gebruik maken van de interactieve diensten zoals tv gids, terugkijken, opnemen en pauzeren.
 
Let op, je TV heeft een HDMI aansluiting nodig om de TV-ontvanger te installeren.
Het TV Thuis pakket sluit je af voor 12 maanden. Na het eerste jaar is de opzegtermijn 1 maand.

Meest gekozen
19,95
TV thuis 14,95

TV-ontvanger & App

Zo ziet YoufoneTV eruit

Ben jij benieuwd hoe YoufoneTV eruit ziet? Bekijk de video om een eerste indruk te krijgen van ons TV platform. Je favoriete zender zoek je eenvoudig op via de TV gids of met behulp van de categorieën en het opnemen van TV programma's is binnen enkele seconden te regelen.

Onze kleine TV-ontvanger is daarnaast makkelijk mee te nemen. Dat is handig, want je kan ook op vakantie in de Europese Unie gewoon TV kijken.

Aanpasbaar & voordelig TV-pakket

Met YoufoneTV kijk je thuis of onderweg en op meerdere apparaten naar een ruime keuze aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Ons basispakket is veel completer dan bij andere providers.

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar
Het basispakket kun je eenvoudig met 5, 10 of meerdere zenders maandelijks uitbreiden en aanpassen. Ook bieden wij premium zenderpakketten aan zoals FOX Sports Compleet en Ziggo Sport Totaal. Tenslotte is ook Video on Demand maandelijks aanpasbaar met het Kids on Demand en Erotiek on Demand pakket.

Gratis interactieve diensten
Daarnaast kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.

Live TV op Tablet en Smartphone

Met de YoufoneTV App kijk je al jouw favoriete programma’s en TV zenders op de tablet of smartphone. Handig voor thuis of onderweg.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met handige TV-gids van de de YoufoneTV App.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Bovendien kun je live TV gedurende het hele programma gratis vanaf het begin starten. Heb je geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wil voor een break.

De YoufoneTV app is beschikbaar op Android en iOS.