Skip to main content

Disney+

Disney+ is een uitgebreide streamingdienst met films en series van Marvel en Pixar, indrukwekkende documentaires van National Geographic en de spannende Star Wars-saga's. Dit betekent dat er voor iedereen van het gezin wel iets te kijken valt.

Disney+ biedt klanten de optie in 4K beschikbare content gratis te kijken. Momenteel zijn er al meer dan 100 films in 4k-kwaliteit beschikbaar. Je kunt op maximaal vier apparaten tegelijk kijken, en 10 apparaten toevoegen.

Een abonnement op Disney+ kost € 10,99 p/mnd. Je kunt ook ruim 15% besparen met een jaarabonnement voor € 109,90 per jaar. Zo kijk je 12 maanden voor de prijs van 10. 

disney plus

Zo kijk je Disney+ bij Youfone

 • disney plus
  1. Meld je aan

  Heb je nog geen Disney+ abonnement? Sluit dan nu een jaar abonnement af en betaal maar voor 10 maanden.

  Disney+
 • disney+ app downloaden
  2. Download de app

  Je kunt de app van Disney+ downloaden op onze tv-ontvanger. 

 • disney plus inloggen
  3. Inloggen en kijken

  Log eenmalig in en kijk je favoriete films en series.

Wat is het aanbod van Disney+?

Het aanbod van Disney+ is enorm uitgebreid. Er is een unieke collectie aan Disney-klassiekers, Pixar avonturen en Marvel-blockbusters. Daarnaast zijn de liefhebbers van de Star Wars-saga's Pirates of the Caribbean en National Geographic-docu's ook aan het goede adres bij Disney+.

 

Entertainment voor iedereen

Geniet met Disney+ van de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Stream eindeloos entertainment, zoals: Disney’s Encanto, Marvel Studios’ Eternals, Star Wars: The Mandalorian, The Kings Man of The Walking Dead

 

Exclusieve originals

Bekijk exclusieve films, series, shorts en meer van de allerbeste verhalenvertellers die je nergens anders vindt, zoals: Disney and Pixar’s Turning Red, Marvel Studios’ Moon Knight, Star Wars: The Book of Boba Fett, The Beatles Get Back of Pam & Tommy.

Alternatief Disney+

De kijker die houdt van rijke, complexere series en een filmbibliotheek van meer dan een eeuw zit bij HBO Max goed. Er worden series en films van onder andere HBO, Warner Bros., Cartoon Network, DC en Max Originals aangeboden. Alle content houdt je wel meer dan 10.000 uur zoet, met series als Game of Thrones, The Sopranos en Doom Patrol en films als The Matrix, Lord of The Rings en bijna alle DC films.

hbo max logo