Skip to main content

F1 TV Pro

F1 TV Pro is een streamingdienst net zoals Amazon Prime, Disney+ en Videoland. 

Met F1 TV Pro stream je het hele F1-seizoen 2023 live of on demand. Haal met F1 TV Pro de spanning van het F1 GP-weekend, die via onze tv-ontvanger beschikbaar is, rechtstreeks naar al jouw favoriete apparaten. Zo krijg je toegang tot exclusieve documentaires en kan je live meekijken met jouw favoriete coureur. Je kunt onder andere in het Engels en Nederlands naar het commentaar luisteren.

f1 tv logo

Hoe kijk je F1 TV Pro?

F1 TV Pro kun je kijken via de website en app. Het hele seizoen van 2024 is te zien via je computer, smartphone, tablet en televisie. Voor de televisie is het belangrijk dat je er gebruik wordt gemaakt van Amazon Fire TV, Google TV of Android TV. Dit is dus goed nieuws voor de gebruikers van de Android TV-ontvanger van Youfone, want je kunt deze app dus op onze tv-ontvanger downloaden! Daarnaast kun je F1 TV Pro ook naar je tv streamen met de Google Chromecast of Apple TV. 

 

Doordat het een streamingdienst is, moet je je abonneren op F1 TV Pro. Een abonnement voor F1 TV Pro kost € 11,90 per maand.

Wat is het aanbod van F1 TV Pro?

Formule 1

Het is uiteraard mogelijk om het gehele Formule 1 seizoen van begin tot eind te volgen. Je kunt zelf het camerastandpunt instellen op jouw favoriete rijders met een keuze uit 20 on board camera's. En luister rechtstreeks mee naar teamstrategieën op het ongecensureerde teamradio-kanaal. Daarnaast krijg je toegang tot alle functies van live timing, telemetriegegevens uit de auto en het bandenverbruik.

 

Motorsport

Je kunt met F1 TV Pro ook kijken naar het voorprogramma van de Formule 1, zoals Formule 3, Formule 2 en Porsche Supercup. Ook zendt F1 TV Pro meer dan 650 historische races uit en zijn er exclusieve documentaires.

Alternatief F1 TV Pro

Wanneer je niet alleen op zoek bent naar een streamingdienst waar je Formule 1 kan kijken, kan je ook een abonnement nemen op Viaplay. Deze streamingdienst is vanaf maart 2022 beschikbaar in Nederland en biedt naast Formule 1 met Nederlands commentaar ook erg veel andere content, zoals voetbal, darten en MMA. De filmliefhebber zit ook goed bij Viaplay, want je krijgt toegang tot alle films en series die op het Viaplay platform staan. Zo kun je kijken naar  films en series van grote studio's als MGM en Sony. Verder komen er meer dan 30 originele films en series beschikbaar onder de naam ''Viaplay Originals''.

Viaplay kost €15,99 per maand.

viaplay logo