Skip to main content

Maak je thuispakket nóg completer

Nationaal én internationaal de beste wedstrijden. Van voetbal tot rugby en tennis tot Formule 1. We hebben voor iedereen wel een passend sportpakket!

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, maar is er ook veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi, internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sportcompetities. Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS. 

ESPN
Ziggo Totaal

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 kanalen vol topsport. Voor €13,50 p/m is dit een uitgebreid TV-pakket voor sportliefhebbers. Van Formule 1 tot het beste tennis en van Europees topvoetbal tot de mooiste golftoernooien. Geniet van heel veel live topvoetbal uit de Champions League, Premier League, La Liga en Serie A. Bekijk de samenvattingen van alle trainingen, kwalificaties en races. Het hele jaar door toptennis met onder meer alle ATP 1000 en ATP 500 toernooien en geniet van de beste golftoernooien. Maar kijk ook naar atletiek, rugby, handbal, basketbal en nog meer wat je niet wilt missen.  En met de gratis Ziggo Sport Totaal GO app kijk je zelfs onderweg, in heel de EU.

Viaplay

Viaplay is een online streamingdienst die premium live sporten, Viaplay Originals, Nederlandse en Hollywood films en series en kinderprogramma’s aanbiedt. Denk aan sporten zoals F1®, Bundesliga, Premier League voetbal en PDC Darts. En series zoals The Real Housewives of Beverly Hills en Celebrity Masterchef. Nederland, Dragons' Den en F1 Talks. 

Viaplay kijken, kan overal in de EU en Noorwegen. Viaplay is beschikbaar op een Smart TV, Android en iOs mobiele apparaten zoals telefoon en tablet en de meeste internetbrowsers. Verder kun je Viaplay bekijken op onze TV-ontvanger.

viaplay