Skip to main content

Sportpakketten

FOX Sports

FOX Sports 1 is al inclusief in het basispakket van Youfone, maar FOX Sports heeft nog veel meer te bieden. Met FOX Sports Eredivisie (€7,50 p/m) zorg jij ervoor dat je niets mist van de Nederlandse competities en kan jij alle wedstrijden van de Eredivisie, De Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker bekijken.

Met FOX Sports International (€7,50 p/m) kijk je ook naar de Bundesliga, Europa League en buitenlands bekervoetbal. Naast voetbal kijk je in het compleet pakket ook naar toptennis uit de ATP World Tour, honkbal uit de MLB, American football uit de NFL, ijshockey uit de NHL en vechtsporten uit de UFC.

Beide pakketten komen met de FOX Sports GO app.

ziggo
fox

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 kanalen vol topsport. Voor €13,50 p/m is dit een uitgebreid TV-pakket voor sportliefhebbers. Met Ziggo Sport Totaal kijk je naar voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, Spaanse La Liga, Champions League en belangrijke internationale bekerduels. Ook mis je geen enkele Formule 1-race, kwalificaties of trainingen meer en kan je kijken naar toptennis, NBA en Rugby.

Dit pakket is inclusief Ziggo Sport Totaal Go app voor op je smartphone of tablet.