Skip to main content

Maak je thuispakket nóg completer

Nationaal én internationaal de beste wedstrijden. Van voetbal tot rugby en tennis tot Formule 1. We hebben voor iedereen wel een passend sportpakket!

ESPN

De kanalen van ESPN Eredivisie en ESPN International brengen je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Tijdelijk ontvang je bij Youfone een jaar gratis alle drie kanalen van ESPN Eredivisie, zodat je niets meer mist van de Nederlandse competities en kan jij alle wedstrijden van de Eredivisie, De Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker bekijken. Maar ESPN heeft nog veel meer te bieden. Met ESPN International (€7,50 p/m) kijk je ook naar de Bundesliga, Major League Soccer en de Europa League. Kijk naar de beste tennistoernooien uit de WTA Tour en naar de grote Amerikaanse sportcompetities MLB, NFL en NHL.

Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN WATCH app. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

ESPN
Ziggo Totaal

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 kanalen vol topsport. Voor €13,50 p/m is dit een uitgebreid TV-pakket voor sportliefhebbers. Van Formule 1 tot het beste tennis en van Europees topvoetbal tot de mooiste golftoernooien. Geniet van heel veel live topvoetbal uit de Champions League, Premier League, La Liga en Serie A. Beleef alle Formule 1-races van de eerste vrije training tot aan de finish op zondag. Het hele jaar door toptennis met onder meer alle ATP 1000 en ATP 500 toernooien en geniet van de beste golftoernooien. Maar kijk ook naar atletiek, rugby, handbal, basketbal en nog meer wat je niet wilt missen.  En met de gratis Ziggo Sport Totaal GO app kijk je zelfs onderweg, in heel de EU.