Skip to main content

Videoland

Videoland is een online streamingdienst met een groot en gevarieerd aanbod in series en films. Sinds 2013 is het eigendom van RTL waardoor je ook RTL programma's kan bekijken. Je raakt nooit uitgekeken door het aanbod dat elke week uitgebreid wordt. 

Videoland heeft een aantal verschillende abonnementen. Met het 'Basis' abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle series, films en programma's, maar kijk je niet reclamevrij en kan je maar op 1 scherm tegelijk kijken. Hiervoor heb je het 'Plus' of 'Premium' abonnement nodig waarmee je tot op 4 schermen tegelijk en offline kan kijken. Het goedkoopste abonnement is € 4,99 p/mnd en het duurste € 10,99 p/mnd. Je kijkt de eerste 14 dagen gratis.

De app van Videoland kun je downloaden op je telefoon, laptop en televisie. Daarnaast kun je ook de app downloaden op onze tv-ontvanger.

videoland

Zo kijk je Videoland bij Youfone

 • videoland
  1. Meld je aan

  Heb je nog geen Videoland abonnement? Sluit dan nu je abonnement af en kijk de eerste 14 dagen gratis.

  Videoland
 • download de app
  2. Download de app

  Je kunt de app van Videoland downloaden op onze tv-ontvanger. 

 • inloggen videoland
  3. Inloggen en kijken

  Log eenmalig in en kijk je favoriete RTL programma's, films en series.

Wat is het aanbod van Videoland?

Videoland heeft een uitgebreid aanbod van films en series. Momenteel zijn dit er meer dan 2000, waarvan bijna 1000 titels internationaal zijn en bijna 300 voor kinderen. Bovendien wordt dit wekelijks aangevuld. 

 

RTL programma's

Sinds 2014 kun je op Videoland programma's van RTL vooruit kijken, zelfs voordat ze zijn uitgezonden op tv. Daarnaast zijn er ook RTL programma's die exclusief te zien zijn op Videoland zoals 'Zwarte Tulp'.  Je kunt daarnaast live kijken naar RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8 op Videoland.

 

Films & series

Je kunt kijken naar eigen dramaproducties als Mocro maffia, Judas en Sleepers. Naast Nederlandse drama richt Videoland zich als eerst ook op Nederlandse reality. Hits zoals Temptation Island, De Bachelorette, Prince Charming, Married At First Sight en Matched by Mom. 

Alternatief Videoland

Viaplay is een online streamingdienst die premium live sporten, Viaplay Originals, Nederlandse en Hollywood films en series en kinderprogramma’s aanbiedt. Denk aan sporten zoals F1®, Bundesliga, Premier League voetbal en PDC Darts. En series zoals The Real Housewives of Beverly Hills en Celebrity Masterchef Nederland, Dragons' Den en F1 Talks.

viaplay