Skip to main content
01

THE PASSSAGE

Kijk vanaf 29 januari, elke dinsdag om 21:00 uur, naar de nieuwe FOX-serie ‘The Passage’ op kanaal 13. De serie gaat over Project NOAH, een geheime medische faciliteit.  Wetenschappers experimenteren er met een gevaarlijk virus dat alle ziektes kan genezen, maar ook de gehele mensheid kan uitroeien. 

Na de uitzending bij FOX kun je de aflevering een dag later terugkijken bij ‘Films & Series’.
 

Valley of the Boom

Valley of the Boom herbeleeft het turbulente bestaan van drie roemruchte techbedrijven, die elk op hun eigen manier het internet vormden zoals we het nu kennen. Nog voor Google wist Netscape de wereld te veroveren met een internetbrowser. Een groep studenten begon nog voor Facebook met het snelgroeiende sociale medium TheGlobe.com. En voor YouTube wist een door de FBI gezochte crimineel zich met kunst en vliegwerk omhoog te werken in Silicon Valley met videostreamingdienst Pixelon.

valley of the boom
03

Broad City

Broad City gaat over twee vriendinnen die in New York wonen. Ze weten van de kleinste en gewoonste dingen nog iets hysterisch en engs te maken.

Abbi en Ilana zijn op hun best als ze samen zijn. Ze zoeken elkaar ook constant op, als ze maar het minste te melden hebben. Niet omdat ze het gevoel hebben dat ze dat moeten, maar gewoon omdat ze dat willen. En daarin schuilt de grootste kracht van Broad City. Ilana en Abbi doen waar ze zin in hebben, of dat nu goed uitpakt of niet. Hoe bizar de situaties waar ze zich in bevinden ook zijn, ze reageren altijd nuchter en in zekere zin zeer realistisch.

Black Ink Crew

Ceaser kondigt een nieuw tijdperk van Black Ink aan tijdens de opening van z'n nieuwe zaak met een Romeins thema, ook komt er een grote ster langs: DMX.

De groep neemt Ceaser mee naar Miami voor wat zon, zee en señorita's. Richard strijdt met Kathie om de voogdij over hun zoon. Dutchess krijgt een verontrustend telefoontje waardoor ze twijfelt aan haar beslissing om New York te verlaten. De groep gaat kamperen en teambuilden, maar de pleuris barst uit als er een onverwachte bezoeker langskomt. Dutchess eist bewijs van Ceasers affaire. Sky en Donna ontdekken duistere geheimen uit Nikki's verleden.

04