Skip to main content
the split

THE SPLIT

The Split gaat over het snelle circuit van machtige vrouwelijke echtscheidingsadvocaten bezien vanuit het perspectief van de drie zussen Hannah, Nina en de jongste, Rose. Hannah en Nina zijn vooraanstaande echtscheidings - en familierechtadvocaten bij concurrerende firma's, terwijl Rose nog op zoek is naar haar plaats in het leven.

 

SILENT WITNESS

Nikki onderzoekt een moord die een kopie is van een zaak uit haar verleden.
Ze vermoedt al snel dat de moorden iets met haar te maken hebben. Maar wie zal haar geloven? Ondertussen zorgt Jack voor spanning als hij zich schaart achter een rechercheur die klachten over de politie onderzoekt betreffende het per abuis doodschieten van een meisje door gewapende politie.

 

Silent Witness
thicker than water

THICKER THAN WATER

Anna-Lisa Waldemar runt een populair familiepension op het eiland Sunnanö in de Zweedse archipel, samen met haar zoon Oskar. Zonder zijn medeweten nodigt ze zijn broer Lasse en zus Jonna uit. Oskar is nauwelijks van deze schok bekomen wanneer zijn wereld ineenstort: Anna-Lisa wordt dood aangetroffen en haar testament bevat strikte bepalingen voor de drie kinderen. Gedurende het hele seizoen moeten zij samen het pension runnen, anders erven ze helemaal niets. Het is haar laatste poging haar kinderen te herenigen.

 

Your face or mine

Jimmy Carr en Katherine Ryan presenteren het spelprogramma dat stelletjes op de proef stelt. Sonny en Jacqueline moeten allerlei gezichten beoordelen
om kans te maken op duizenden ponden.

 

your face or mine
Baghdad Messi

Baghdad Messi

De 10-jarige Hamoudi is net zoals zijn leeftijdsgenootjes uit het dorp gek op voetbal en een grote fan van Lionel Messi. Maar aan de vooravond van de Champions League-finale begeeft het televisietoestel van Hamoudi's familie het. Hamoudi spoort zijn vader aan om het toestel in het onveilige Bagdad te laten herstellen.