Skip to main content
deepstate

Deep State

Wat gebeurt er als een MI6-agent denkt dat hij met pensioen is, maar plotseling teruggeroepen wordt voor een laatste klus om zijn leven terug te krijgen? Hij komt er achter dat deze klus betekent dat hij geen leven heeft om naar terug te keren. Oud-spion Max Easton moet weer aan de slag voor een MI6/CIA-team: de Sectie. Zijn vrouw Anna gaat in zijn verleden graven met als gevolg dat haar leven en dat van haar dochters in gevaar komt.

 

Hostile Planet

In Hostile Planet komen de vijandigste gebieden ter wereld aan bod. In zes afleveringen zien we hoe wilde dieren zich moeten aanpassen in een wereld die sneller verandert dan ooit tevoren. In Hostile Planet zien we de planeet op zijn gruwelijkst. Overleven is afzien blijkt uit spectaculaire beelden uit jungles, bergtoppen, woestijnen en oceanen. Hostile Planet toont prachtige diersoorten, van roofdier tot prooi. Allen gaan ze tot het uiterste om te overleven in hun natuurlijke habitat, die door klimaatverandering meer dan ooit aan verandering onderhevig is.

hostile planet
Milijuschka

Miljuschka in Japan

Sushi is al jaren bekend en populair, maar tegenwoordig zie je ook veel restaurants met een andere specialiteit: ramen, sashimi, yakitori, tempura of een lekker stukje Wagyu van de grill. Om de oorsprong van dit alles van dichtbij te bekijken en te ontdekken, reist Miljuschka naar Japan. In zes afleveringen bezoekt zij de highlights van culinair Japan en gaat zij op zoek naar onbekende verhalen achter bekende gerechten en ingrediënten.

Corporate

Corporate werpt een donkere, scherpe blik op het leven als een junior-executive in training bij een gemiddelde, zielloze, multinationale onderneming. Het gaat al direct mis wanneer een tactloze tweet Hampton DeVille's handel in gevaar brengt en Jake en Matt de medewerker die de tweet plaatste moeten ontslaan.

corporate