Onbeperkt abonnementen

Onbeperkt MB’s met FUP
·  Onbeperkt Youfone hanteert een beleid voor normaal en eerlijk gebruik (Fair Use Policy/FUP) van mobiele diensten van Youfone. Met deze FUP wordt beoogd om overbelasting van het netwerk van KPN, misbruik van diensten en overlast voor andere gebruikers van de diensten te voorkomen.
·  Met de onbeperkt MB bundel van Youfone heb je maandelijks 15GB. Hierna wordt de snelheid verlaagd naar 64Kbps en kan je gebruik blijven maken van het internet verkeer. Je hebt dan nog de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand, zodat je weer gebruik kunt maken van de maximale internetsnelheid.
 
Bel/sms onbeperkt
·  Wanneer je bij Youfone een mobiel abonnement met een onbeperkt bel/sms bundel hebt afgesloten, bel en sms je onbeperkt naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Bellen of sms’en naar het buitenland valt niet binnen de onbeperkte bel/sms bundel en wordt apart in rekening gebracht op basis van de geldende tarieven van Youfone. Vanaf 1 juni 2017 valt bellen en sms’en vanuit de Europees Economische Area (EEA) wel binnen de onbeperkt bel/sms bundel.
·  Voor onbeperkt min/sms geldt dat voor bellen naar een 090x-nummer of een ander betaald nationaal servicenummer het informatietarief voor de service apart in rekening wordt gebracht en dat de gebruikelijke belkosten binnen de onbeperkte bel/sms bundel valt.
·  Indien er sprake is van onredelijk verbruik zal Youfone verzoeken het verbruik aan te passen. Als het verbruik binnen 14 dagen niet aantoonbaar is veranderd, dan is Youfone genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen op de factuur.
 
Fair Use Policy binnen de Europese Unie
·  Vanaf 1 juni 2017 geldt voor het verbruik in de EU een Fair Use Policy. De voorwaarden zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Europese Commissie en dient onredelijk verbruik in het buitenland te voorkomen. Er is sprake van onredelijk verbruik als je gedurende een periode van vier maanden méér tijd in het buitenland doorbrengt dan in Nederland en méér verbruik vertoont in het buitenland dan in Nederland. Indien er sprake is van onredelijk verbruik zal Youfone verzoeken het verbruik aan te passen. Mocht het verbruik niet aantoonbaar zijn veranderd binnen 14 dagen, zal Youfone extra kosten in rekening brengen op de factuur.
·  EU Limiet bij Open Internetbundels Onderstaand vind je hoeveel MB je vrij kunt gebruiken binnen de EU met je Onbeperkt Internet met FUP abonnement. Dit is afhankelijk van je totale abonnementsprijs. De berekening vindt plaats op basis van de Europese richtlijnen. Informatie hierover is onder andere terug te vinden op de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/roaming-rekenhulp-bereken-uw-data-binnen-de-eu


Abonnementsvorm Abonnementsprijs  EU Limiet in MB 
100 min/sms en Onbeperkt Internet met FUP (1mnd) € 23,00 6.488
300 min/sms en Onbeperkt Internet met FUP (1mnd) € 26,00 7.334
Onbeperkt min/sms en Onbeperkt Internet met FUP (1mnd)  € 29,00 8.181
100 min/sms en Onbeperkt Internet met FUP (2jr) € 20,00 5.642
300 min/sms en Onbeperkt Internet met FUP (2jr) € 23,00 6.488
Onbeperkt min/sms en Onbeperkt Internet met FUP (2jr) € 26,00 7.334
 
Deze uitleg van de Fair Use Policy kan altijd door Youfone worden aangepast. Raadpleeg daarom regelmatig deze pagina voor de meest actuele versie van de Fair Use Policy. Meer informatie is terug te vinden in de Algemene Voorwaarden. De periode voorafgaand aan 1 februari 2018 is op te vragen bij de klantenservice.