Onbeperkt abonnementen

Onbeperkt MB's

  • Youfone hanteert een beleid voor behoorlijk gebruik (Fair Use Policy/FUP) van mobiele diensten van Youfone. Met deze FUP wordt beoogd om overbelasting van het netwerk van KPN, misbruik van diensten en overlast voor andere gebruikers van de diensten te voorkomen.
  • Met de onbeperkt MB bundel van Youfone heb je maandelijks een bundelgrootte van 15GB. Hierna wordt de snelheid verlaagd naar 64Kbps. Je hebt dan nog de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand zodat je weer gebruik kunt maken van de volledige internetsnelheid.
  • In de EU geldt dat het verbruik redelijk moet zijn. Bij onredelijk verbruik mag Youfone het dataverkeer blokkeren. Je kunt te allen tijde gebruik maken van een WiFi verbinding.
  • Deze Fair Use Policy kan altijd door Youfone worden aangepast. Raadpleeg daarom regelmatig deze pagina voor de meest actuele versie van de Fair Use Policy.

Bel/sms onbeperkt
  • Wanneer je bij Youfone een mobiel abonnement met een onbeperkt bel/sms bundel hebt afgesloten, bel en sms je onbeperkt naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Bellen of sms’en naar het buitenland valt niet binnen de onbeperkte bel/sms bundel en wordt apart in rekening gebracht op basis van de geldende tarieven van Youfone. Vanaf 1 juni 2017 valt bellen en sms’en vanuit de Europees Economische Area (EEA) wel binnen de onbeperkt bel/sms bundel.
  • Voor onbeperkt min/sms geldt dat voor bellen naar een 090x-nummer of een ander betaald nationaal servicenummer het informatietarief voor de service apart in rekening wordt gebracht en dat de gebruikelijke belkosten binnen de onbeperkte bel/sms bundel valt.
  • Indien er sprake is van onredelijk verbruik zal Youfone verzoeken het verbruik aan te passen. Als het verbruik binnen 14 dagen niet aantoonbaar is veranderd, dan is Youfone genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen op de factuur.

Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Meest gekozen
35
Sim XXLarge 26

Onbeperkt bellen

+ 4G internet