Skip to main content

Interactieve diensten

Met TV van Youfone maak je altijd gratis gebruik van een aantal handige interactieve diensten. Pauzeren, terugkijken, opnemen en terugspoelen: het kan allemaal heel eenvoudig. 

De interactieve diensten zorgen voor een betere kijkervaring, omdat jij je favoriete TV programma's kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan de live programmering van de TV zenders. De interactieve diensten zijn gratis bij ieder TV pakket van Youfone. Bekijk hier welke interactieve diensten per TV zender beschikbaar zijn.

interactieve tv

Begin Gemist
Is je favoriete programma al begonnen? Met Begin Gemist kun je gewoon van voor af aan het programma starten. Begin Gemist is beschikbaar via de TV-ontvanger voor alle zenders in het basispakket en voor een groot gedeelte van de extra zenders.

Pauzeren
Met TV van Youfone kun je ook altijd jouw programma, film of serie pauzeren wanneer je wilt. Zo mis je nooit de spannende of belangrijke momenten tijdens het TV kijken.

Opnemen
Je kunt tot 7 dagen in de toekomst 125 uur opnemen met TV van Youfone, daarvoor hoef je niets extra’s te betalen.

Vooruit- en achteruitspoelen
Bij een aantal zenders kun je de programma’s zelfs vooruit- en achteruitspoelen. In het zenderoverzicht vind je precies terug bij welke zenders vooruit- en achteruitspoelen mogelijk is. 

Live TV op tablet en smartphone 
Bekijk met de TV App je favoriete programma’s op de tablet of smartphone, thuis of onderweg. Ook kun je via de TV app programma’s terugkijken, pauzeren en opnemen. Download de app gratis in de app store van Android of Apple.