Skip to main content

Status van bestelling

Je bestelling bij elke stap volgen? Op deze pagina lees je hoe!

1. Inloggegevens MyYoufone

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van Youfone (info@info.youfone.nl) een e-mail met een bevestiging van de bestelling. Ook kan je vanaf dat moment inloggen in MyYoufone.

2. Opleverdatum

Zodra de opleverdatum bekend is ontvang je hierover een e-mail.

3. Installatiepakket

Een aantal dagen voor de opleverdatum ontvang je het installatiepakket op het aangegeven adres.

 • Glasvezel
  Als je een glasvezel abonnement hebt besteld, komt er altijd een monteur langs om de installatie te doen. Onze partner Guidion neemt contact met je op om de installatiedatum te bevestigen.

  Let op: Soms zijn er extra werkzaamheden nodig om de glasvezelverbinding werkend te krijgen in jouw woning. Welke werkzaamheden dit zijn ligt aan de situatie in jouw woning. Deze werkzaamheden vallen onder de standaard activatie- en installatiekosten. Meer informatie hierover vind je in de bevestiging van je bestelling.

 • DSL
  Je ontvangt van ons een begeleidende brief bij het pakket. Hiermee kan je op de startdatum van je abonnement je internet (en eventueel televisie) installeren.

4. Installatie

 • Glasvezel
  Op de afgesproken datum komt de monteur langs om het internet te installeren.

 • DSL
  Met onze handige interactieve handleiding is het installeren van je tv-ontvanger of modem zo gepiept. Klik hier om de diensten zelf te installeren.

Tips - Wellicht nog even goed om te weten!

 • Wij adviseren je om even te kijken waar de hoofdaansluiting zit in je woning. Meestal is dat de meterkast. Wil je weten hoe de hoofdaansluiting eruit ziet? Kijk dan hier.
 • Zodra je ingelogd bent in de MyYoufone omgeving kun je het wachtwoord wijzigen. Ga naar het kopje ‘mijn gegevens’.
 • Afspraken met monteurs kun je tot 2 dagen voor de plandatum kosteloos verplaatsen. Dat kan via de e-mail die je hebt ontvangen van onze installatiepartner Guidion. Of neem telefonisch contact op via: 088-2000156.