Skip to main content

Mobiel abonnement van Youfone

Kies je bij ons voor een mobiel Sim Only-abonnement? Dan kies je voor de scherpste deals, flexibele abonnementen en het best geteste netwerk van KPN. Of je nou een kleine gebruiker bent en maar 1 GB nodig hebt, een gemiddelde gebruiker en 10 tot 15 GB verbruikt, of dat je wel 20 GB of meer wil als grootverbruiker, wij hebben de deal voor je. 

youfone simkaart
youfone thuis

Internet Thuis van Youfone

Razendsnel thuis internetten met installatiegarantie en gratis Overstapservice, wie wil dat nou niet? Woon je alleen? Wij hebben de deal voor je. Met zijn tweetjes? Bij ons zit je goed. Groot gezin? Geen probleem. 

Het juiste abonnement kiezen

Het internetverbruik ligt gemiddeld op 5.000 MB per maand. Wanneer je veel gebruikmaakt van social media, spelletjes speelt of filmpjes kijkt, dan ligt het dataverbruik al snel hoger. Dan kun je denken aan zo'n 10.000 MB per maand.

Om te weten wat je gemiddeld verbruikt, kun je het beste jouw laatste drie specificaties of facturen bekijken. Zo kun je voor jezelf bepalen hoeveel data je vaak per maand nodig hebt.  

Heb je al Sim Only van Youfone?

Met een Sim Only-abonnement van ons al op zak hoef je alleen nog Internet Thuis te nemen en je maakt automatisch gebruik van alle Compleet-voordelen. Kies nu het Thuis-abonnement dat bij je past.

Heb je al Internet Thuis van Youfone?

Als je al geniet van ons Internet Thuis, ben je nog maar een paar stappen verwijderd van gigaveel extra Compleet-voordelen. Ga voor mobiel en internet thuis met een Sim Only-abonnement en je krijgt voordeel op voordeel op voordeel.

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen!