Skip to main content

Mobiel abonnement van Youfone

Kies je bij ons voor een mobiel Sim Only-abonnement? Dan kies je voor de scherpste deals, flexibele abonnementen en het best geteste netwerk van KPN. Of je nou een kleine gebruiker bent en maar 1 GB nodig hebt, een gemiddelde gebruiker en 10 tot 15 GB verbruikt, of dat je wel 20 GB of meer wil als grootverbruiker, wij hebben de deal voor je. 

youfone simkaart
youfone thuis

Internet Thuis van Youfone

Razendsnel thuis internetten met installatiegarantie en gratis Overstapservice, wie wil dat nou niet? Woon je alleen? Wij hebben de deal voor je. Met zijn tweetjes? Bij ons zit je goed. Groot gezin? Geen probleem. 

Het juiste abonnement kiezen

Bij Youfone kies je altijd het Sim Only- en Internet Thuis-abonnement dat bij je past. We hebben verschillende abonnementen en een variërend aanbod aan bundels. Toch kan het soms lastig zijn om te kiezen. Vind je het moeilijk om te bepalen wat het beste bij je verbruik past? Geen zorgen. We helpen je handje. Ontdek welk mobiel Sim Only-abonnement het beste bij je past. Of controleer welke snelheid je nodig hebt voor internet thuis

Heb je al Sim Only van Youfone?

Met een mobiel Sim Only-abonnement van ons al op zak hoef je alleen nog Internet Thuis te nemen en je maakt automatisch gebruik van alle Compleet-voordelen. Kies nu het Thuis-abonnement dat bij je past.

Heb je al Internet Thuis van Youfone?

Als je al geniet van ons Internet Thuis, ben je nog maar een paar stappen verwijderd van gigaveel extra Compleet-voordelen. Ga voor mobiel en internet thuis met een mobiel Sim Only-abonnement en je krijgt voordeel op voordeel op voordeel.

Veelgestelde vragen

 • Hoe activeer je Youfone Compleet?

  Youfone Compleet activeert zich automatisch op de volgende manieren: als je al een mobiel Sim Only-abonnement hebt, hoef je alleen nog Internet Thuis te nemen. Andersom werkt het hetzelfde: heb je al een Internet Thuis-abonnement? Vraag dan een mobiel Sim Only-abonnement aan en Youfone Compleet activeert zich automatisch. De voordelen? Je ontvangt tot wel 20 GB extra data én een gratis Dataplafond. 

 • Is Youfone compleet ook af te sluiten met glasvezel?

  Ja, mits glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Weet je nog niet of jij glasvezel hebt? Doe dan de glasvezel check en ontdek het meteen.  

  Goed om te weten: bij Glasvezel krijg je gratis een monteur voor de installatie. 

 • Wat als ik, naast een mobiel abonnement en Internet Thuis, ook tv wil?

  Dat is geen enkel probleem. Sterker nog, je geniet van nóg meer voordelen als je een mobiel abonnement, Internet Thuis en tv combineert. Zo krijg je niet alleen tot wel 20 GB extra data en een gratis Dataplafond. Je ontvangt ook nog eens gratis ESPN compleet ter waarde van €10,- per maand. 

 • Wat zijn de tarieven voor een mobiel abonnement en Internet Thuis?

  Wil je weten wat de tarieven voor een mobiel abonnement en Internet Thuis zijn? Klik hier en bekijk de actuele prijslijsten.  

Klantbeoordelingen

We hebben al duizenden tevreden klanten en veel Awards gewonnen! Lees hier alles over hoe we reviews verzamelen.