Sim Only

Betaalbaar mobiel abonnement voor jongeren!

19 Oktober 2022

Een betaalbaar Sim Only-abonnement, altijd eigen baas over je verbruik met ons Dataplafond en meer: met een mobiel abonnement van Youfone kun jij als jongere donnie’s (tientjes) besparen. Want wat blijkt? Voor mensen tussen de 18 en 24 jaar wordt een telefoonrekening betalen steeds moeilijker. Dat meldt het Bureau Kredietregistratie (BKR). Herkenbaar? Met wat tips & tricks helpen wij je met je uitgaven.

Tips om je uitgaven bij te houden

Als je iedere maand geld te kort komt, ben je niet de enige. Volgens het BKR kampen zo’n 36.000 jongeren met betalingsproblemen. In september vorig jaar waren dat er bijna 31.000. Vergeleken met toen is dit een stijging van ruim 16 procent. Niet alleen het mobiele abonnement wordt voor jongeren steeds moeilijker om te betalen. Ook met de zorgverzekering hebben ze moeite. Met onze tips blijf je eigen baas over je uitgaven. Er zijn namelijk apps om je budget in bij te houden. Zo kun je superoverzichtelijk je inkomsten en uitgaven monitoren. Handig, hè?

Goedkoop mobiel abonnement voor jongeren

Donnie’s besparen met een mobiel abonnement voor jongeren? Altijd eigen baas over je verbruik? Sluit dan nu een goedkoop Sim Only-abonnement bij ons af. Al voor een paar euro kun je zorgeloos bellen, sms’en en streamen!

Bestel Sim Only

Bonus tip! Goedkoop krassen verwijderen van telefoon

Je kunt als jongere besparen op je mobiele abonnement, maar we hebben nog meer tips! Want die krassen op je telefoon… Daar wil je graag vanaf, toch? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een nieuw scherm aan te schaffen. Maar je kunt deze easy peasy klus ook zelf klaren*. Lees al onze tips voor het verwijderen van krassen op je telefoonscherm: wij kennen de geheime ingrediënten die jouw scherm weer aan alle kanten laten blinken. Succes!

*De huis, tuin en keuken tips in dit artikel zijn op eigen risico.

We hopen je met bovenstaande tips een handje te helpen. Vergeet vooral niet naar je budget te kijken. Zo kun je flink besparen op een mobiel abonnement voor jongeren.