Skip to main content

TV & Internet

Het TV basispakket bestaat uit 26 zenders, haarscherp in HD. Inclusief gratis FOX Sports 1 Eredivisie. De TV-ontvanger kun je binnen de hele EU gebruiken, dus neem je favoriete programma’s gewoon mee op vakantie.

Je kunt eenvoudig 5, 10 of alle extra zenders toevoegen aan je basispakket voor een kleine meerprijs. Zo betaal je niet voor zenders die je nooit kijkt. De extra zenders kun je trouwens elke maand wijzigen. 

Ook krijg je bij TV van Youfone een handige TV App. Daarmee kun je ook interactieve TV kijken op je tablet en smartphone. Zo ben je lekker flexibel en mis je nooit meer je favoriete programma als je onderweg bent.   

Wij leveren het snelst mogelijke KPN internet op jouw adres tot maximaal 500 Mbit/s. Je krijgt 100% installatiegarantie, dus als je er echt niet uit komt dan sturen wij gewoon een monteur langs om je te helpen. Bij Glasvezel Internet is de monteursdienst altijd kosteloos inbegrepen.

Heb je ook interesse in vast bellen? Kies dan voor het TV, Internet & Bellen pakket.

onderweg

Interactieve TV, ook op via de App

Met de TV app kijk je al jouw favoriete programma’s op de tablet of smartphone. Handig voor thuis of onderweg. Bij elk TV pakket van Youfone krijg je voor meerdere apparaten toegang tot de TV app. 

Kijk live TV 
Met de TV app kijk je (live) TV waar je maar wilt.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met handige TV-gids.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Bovendien kun je live TV gedurende het hele programma gratis vanaf het begin starten. Heb je geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wilt voor een break.

De TV app is beschikbaar op Android en iOS.

Supersnel Vast Internet

Bij Youfone krijg je het snelst mogelijk DSL of Glasvezel internet via het betrouwbare KPN-netwerk. Het enige verschil is de lage prijs. Ook ontvang je er een wifi-modem en installatiehandleiding bij. Als je er echt niet uit komt met de installatie dan sturen wij een monteur bij je langs om te helpen. Bij Glasvezel Internet krijg je zelfs altijd een gratis monteur!

•  Betrouwbaar KPN-netwerk
•  Internetsnelheid tot 500 Mbit/s
•  Gratis WiFi-modem
•  Gratis klantenservice
 

internet