Sim Only

Youfone beste Sim Only-provider volgens Pricewise

26 Januari 2023

Op zoek naar de beste Sim Only provider? Kijk niet verder! Youfone is door Pricewise namelijk verkozen tot beste provider van Nederland 2022 in de categorie Sim Only. De providerprijs uitgegeven door Pricewise Awards beoordeelt providers op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met een eindcijfer van maar liefst een 9,1 zijn wij natuurlijk apetrots.

Jouw beste Sim Only bestellen

De beste provider in de categorie Sim Only

De Pricewise Awards worden al sinds 2020 uitgereikt en dit jaar voor het eerst in de categorie Sim Only. In die categorie wint Youfone met een 9,1. De score is gebaseerd op klanttevredenheid (50%) en aantal verkopen (50%). Op plek nummer twee staat Lebara met een 8,7 en op plek drie 50+ mobiel met een 7,9. Ook KPN wint - voor de tweede keer op rij - een Pricewise Provider Award, maar dan in de categorie internet & tv. 

Welke voordelen biedt Sim Only bij Youfone?

  1. Lage maandlasten, want geen aanschaf (en lening) van een dure smartphone. Je betaalt dus alleen je abonnement. Toch een toestel nodig? Via MyYoufone kun je shoppen in onze toestelshop voor voordelige nieuwe en refurbished toestellen. 
  2. Het beste netwerk van Nederland. Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik.
  3. Flexibele bundels waarmee je kunt kiezen uit verschillende bel-, data- en sms-bundels. En neem je een kleinere bundel, dan kun je tussentijds makkelijk ophogen. 
  4. Voordelige kleine bundels voor kids, de Sim Only Kids. Voor meer grip op het internet- en belverbruik van je kids stel je in de MyYoufone-app heel makkelijk een Belplafond en Dataplafond in. Handig toch? 
  5. Met spaarpuntensysteem Youcoins spaar je voor gratis MB’s of korting op je Sim Only of Thuis-abonnement. Dat is shoppen en sparen tegelijk.