Internet & TV

Vier Pride Month met Disney: bekijk de nieuwste releases

30 Mei 2023

Happy Pride, want de maand juni staat in het teken van diversiteit! Tijdens de Pride Month wordt speciaal aandacht besteed aan de acceptatie van de LHBTQ+-gemeenschap. Dit jaar heeft Disney een aantal geweldige releases gepland die je niet mag missen. Van inspirerende documentaires tot spraakmakende parades: hieronder staat wat je de komende weken kunt verwachten.    

Bestel Youfone Thuis en geniet van de nieuwste programma’s tijdens Pride-maand.   
 

1 juni - Call Me Mother op Fox:

We trappen Pride Month af met een hartverwarmende en ontroerende documentaire genaamd Call Me Mother. Deze film vertelt het verhaal van moeders van LGBTQ+-kinderen en hun reis van acceptatie en onvoorwaardelijke liefde. Je ziet de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en hoe ze uitgroeien tot ware voorbeelden van liefde en begrip. Call Me Mother is een absolute must see voor iedereen die gelooft in de kracht van familie en acceptatie.

fox logo

3 juni - Rotterdam Pride Activation op Fox:

Op 3 juni brengt Disney de festiviteiten naar de straten van Rotterdam met de Rotterdam Pride Activation. Deze speciale gebeurtenis is bedoeld om de LGBTQ+-gemeenschap te vieren en een inclusieve boodschap van liefde en acceptatie te verspreiden. Verwacht kleurrijke parades, inspirerende toespraken en optredens van getalenteerde artiesten. Disney nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze prachtige viering van diversiteit tijdens Pride Month. 

18 juni - Pride From Above op National Geographic:

National Geographic brengt op 18 juni een indrukwekkende documentaire uit genaamd Pride From Above. Deze film vertelt over de geschiedenis van de LGBTQ+-beweging en de impact die deze gemeenschap heeft gehad op de samenleving. Van de Stonewall-rellen tot de recente vooruitgang in de strijd voor gelijke rechten: Pride From Above werpt een uniek licht op de overwinningen en uitdagingen van de LGBTQ+-gemeenschap.

Benieuwd naar een andere indrukwekkende documentaire van National Geographic en Disney+? Check onze blog A Small Light, het verhaal van Miep Gies

national geographic logo

29 juni - Blowing LA op Fox:

Op 29 juni kunnen we kijken naar Blowing LA. Dit is een inspirerende documentaire die het verhaal vertelt van een jonge LGBTQ+-kunstenaar. Hij gebruikt Los Angeles als zijn canvas om een boodschap van gelijkheid en acceptatie over te brengen. Deze film neemt je mee op een visuele reis door de straten van LA, waarbij kunst en activisme samenkomen om verandering teweeg te brengen. Blowing LA laat creativiteit, moed en het vermogen van individuen zien die de wereld om hen heen beïnvloeden. Pride Month of niet: Blowing LA is echt een aanrader om naar te kijken. 

Vier Pride Month met Disney en bestel Youfone Thuis

Met Pride Month in volle gang heeft Disney een reeks prachtige programma’s gepland die interessant zijn voor iedereen. Neem de tijd om deze inspirerende verhalen te ontdekken en laat je meeslepen door de kracht van inclusiviteit. Vier Pride-maand samen met Disney!   
    
Nog geen Youfone Thuis? Sluit nu een goedkoop Youfone-abonnement af waarmee je TV kunt kijken waar en wanneer je wilt. Bekijk ook onze Disney+-pagina voor meer informatie over films en series van Marvel en Pixar, indrukwekkende documentaires van National Geographic en de spannende Star Wars-saga's.