Sim Only

Check deze handige festival-apps

28 Juni 2023

Ga jij deze zomer naar een festival? Ga dan goed voorbereid de deur uit. Zo kun je zorgeloos genieten van een heerlijk feestje met leuke mensen en muziek. Check hieronder welke handige festival-apps jouw dag een stuk gemakkelijker maken.

Nog een goedkoop Sim Only-abonnement nodig waarmee je gebruik kunt maken van onderstaande apps? Bekijk ons aanbod!


Op zoek naar je tent met Find My Tent

Grote kans dat je niet meer weet waar je tent staat. Met Find My Tent vind je die in no-time terug.

Beschikbaar op Apple en Android.

Vind je matties door Find My Friends

Vrienden kwijt? Ook dat zal gebeuren. Geen twijfel mogelijk met een sapje teveel op. Deel je locatie met de Find My Friends-app of gebruik Google Maps.

Zoek mijn-app of Google Vind mijn apparaat

Veel erger is het kwijtraken van je telefoon. Uiteraard zijn hier apps voor. Gelukkig maar. iPhone-gebruikers kunnen de Zoek mijn-app downloaden. Mensen met een Android kunnen gebruikmaken van Google vind mijn apparaat.

Zo gaat de batterij van je telefoon langer mee

In alle gevallen is het handig om te weten hoe je kunt besparen op de batterij van je telefoon. Daarmee voorkom je dat je accu plotseling leeg is als je lekker aan het dansen bent met je vrienden. Weten hoe de batterij van je telefoon langer meegaat? Lees onze blog.

Met Appic blijf je op de hoogte van je festival

Appic is de ideale wingman tijdens het uitgaan. Hiermee vind je de vetste festivals, evenementen en clubs, blijf je op de hoogte van feesten waar jij naartoe gaat én heb je alle must have info altijd bij de hand.

Beschikbaar op Apple en Android.

Onthoud muziek met Shazam

We kunnen ons voorstellen dat je helemaal uit je plaat gaat door de nummers die worden gedraaid op het feestje. Maar hoe onthoud je die voor je Spotify-lijst? Met Shazam natuurlijk! Deze app identificeert de muziek die je op dat moment om je heen hoort.

Beschikbaar op Apple en Android.

Koop je kaartje last minute op Ticketswap

Zoek je last minute een ticket voor een festival, omdat je tóch last krijgt van fomo (fear of missing out)? Download dan de app Ticketswap of Tickettack en koop veilig een tweedehands ticket.

Beschikbaar op Apple en Android.

Shop je outfit via MyYoufone en spaar Youcoins

Zo, nu kun je optimaal genieten van een heerlijk feestje met leuke mensen, muziek en waarschijnlijk katers in je hete tent. 

Nog een outfit nodig? Shop online via MyYoufone en spaar Youcoins voor gratis extra data of korting op je abonnement.