Skip to main content
 • vrouw telefoon
  De 8 voordelen van Youfone Zakelijk

  Databundels, belminuten, nummerbehoud… bij de keuze voor een mobiel abonnement komen nogal wat zaken kijken. Wij zetten de 8 belangrijkste voordelen van een zakelijk abonnement voor ondernemers bij Youfone daarom voor je op een rij. Wel zo makkelijk toch?

  Lees meer
 • Als je de beste kwaliteit wil, maar niet de hoofdprijs wil betalen…

  Een krakende lijn, wegvallende verbinding of slecht bereik? Op dit soort zaken zit je als ondernemer natuurlijk niet te wachten. Bereikbaarheid is voor jou belangrijk, zelfs essentieel, om je zaken goed te runnen. Bij Youfone Zakelijk maak je daarom gebruik van het beste premium KPN-netwerk. En dat betekent: het beste netwerk voor de beste prijs.

  Lees meer
 • Zakelijk iemand aan het bellen
  Binnen 20 seconden iemand aan de lijn

  Niets vervelender dan telefonisch eindeloos in de wacht hangen of dagen moeten wachten op een antwoord op je email, toch? Vinden wij ook. Bij Youfone Zakelijk dus geen keuzemenu’s of lange wachtrijen, maar meteen een specialist aan de lijn.

  Lees meer
 • Eerlijk en overzichtelijk: MB’s delen en een uniforme contract einddatum
  Eerlijk en overzichtelijk: MB’s delen en een uniforme contract einddatum

  Wij denken met ondernemers mee en daarom biedt Youfone Zakelijk een aantal aantrekkelijke voordelen. We lichten er twee voor je uit: data delen met collega’s en een uniforme contract einddatum voor al je abonnementen.

  Lees meer
 • myyoufone zakelijk
  Altijd inzicht met de MyYoufone Zakelijk beheeromgeving

  Oplopende kosten of een factuur aan het eind van de maand die veel hoger uitvalt: niemand zit te wachten op onverwachte financiële tegenvallers. Binnen de handige MyYoufone Zakelijk beheeromgeving heb je altijd een totaaloverzicht van alle lopende abonnementen van je medewerkers en dus altijd inzicht in jouw kosten.

  Lees meer
 • roaming youfone zakelijk
  Op reis? Dit moet je weten over dataroaming

  Op reis voor je werk of gewoon lekker even op vakantie: wat de reden van je trip ook is, je wilt ook in het buitenland gebruik maken van internet op je smartphone. Maar op extra kosten zit je natuurlijk niet te wachten. Hoe je die kunt voorkomen lees je hier.

  Lees meer
 • ‘Service is bij ons geen kostenpost, maar een USP'

  Als Youfone Zakelijk zijn wij de jongste telecomprovider in de zakelijke markt. In 2021 begonnen we met de start van een partnerkanaal voor de zakelijke eindklant. Inmiddels staat de teller op 225 partners. De belangrijkste reden waarom we zo snel groeien? Onze unieke visie op service. Customer Succes Managers Patricia, Ilijana en Melissa vertellen.

  Lees meer
 • man achter laptop
  Verzonden mail terughalen? Zo doe je dat

  Het is iedereen wel eens overkomen. Je verstuurt een mail maar komt er na verzenden achter dat je de naam van je klant verkeerd gespeld hebt, een onjuiste bijlage hebt bijgesloten of misschien iets getypt hebt wat de ontvanger (nog) niet mag weten. Gelukkig zijn er manieren om je mail terug te halen. 

  Lees meer
 • MDM
  Altijd en overal veilig bereikbaar

  Goed bereikbaar zijn en altijd en overal je zaken kunnen regelen: voor een ondernemer is dat het belangrijkste wat er is. Maar natuurlijk wel in een beveiligde omgeving. Bij Youfone Zakelijk werken we niet alleen met het beste mobiele netwerk van Nederland, we bieden je ook een geavanceerd Mobile Device Management om jouw bedrijfsinformatie goed te beschermen.

  Lees meer
 • G-getallen
  De ins en outs van 1G, 2G, 3G, 4G en 5G

  Vroeger had je 3G, daarna werden we verblijd met het snellere 4G en nu kan je lekker roamen over een razendsnel 5G-netwerk. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen al deze G-getallen?

  Lees meer
 • Bespaartips
  10 tips om te besparen

  Kosten? Die hou je natuurlijk het liefst zo laag mogelijk en dat geldt ook voor mobiele telecomkosten. Bij het vergelijken van mobiele provi¬ders wordt er vaak naar het netwerk en de prijzen van de abonnementen gekeken, maar er zijn meer mogelijkheden om te besparen. Om je op weg te helpen, hebben we 10 tips voor je op een rijtje gezet. 

  Lees meer