Skip to main content

19 juni 2023

 

Wij denken met ondernemers mee en daarom biedt Youfone Zakelijk een aantal aantrekkelijke voordelen. We lichten er twee voor je uit: data delen met collega’s en een uniforme contract einddatum voor al je abonnementen. Dat is wel zo eerlijk én overzichtelijk.


Stel je hebt een aannemersbedrijf met een aantal medewerkers op kantoor en een aantal werkvoorbereiders en uitvoerders die veelal onderweg zijn. Dan is het logisch dat jouw personeel in de buitendienst meer data verbruikt, dan de medewerkers op kantoor die vooral gebruik maakt van het WiFi-netwerk. Het is vervelend als een medewerker buitenbundelkosten heeft omdat hij meer MB's heeft verbruikt dan er in zijn bundel zit. Terwijl twee andere collega's nog veel MB's over hebben. Bij Youfone Zakelijk pakken we dit anders aan.

Mb's delen

Bij ons delen collega's automatisch hun MB's met elkaar. Zo hebben bijvoorbeeld tien collega's met een 3GB bundel, gezamenlijk een groepsbundel van 30GB. Zolang je binnen de groepsbundel blijft zijn er dus geen onnodige buitenbundelkosten. Én hoeft niemand zonder data te zitten. Dat werkt toch net even lekkerder.

Uniforme contract einddatum

Maar er is meer. Stel je bedrijf groeit en je neemt (extra) medewerkers aan. Die hebben natuurlijk een mobiel nummer nodig, maar een nieuw abonnement afsluiten betekent ook een nieuwe looptijd én een nieuwe einddatum. Dat levert al snel versnippering op in je administratie en je raakt het overzicht kwijt. Niet handig! En dus werken we bij Youfone Zakelijk altijd met een uniforme contract einddatum voor al je lopende abonnementen. Sluit jij een nieuw abonnement af? Dan krijgt die dezelfde voorwaarden, voordelen en dezelfde looptijd als jouw initiële abonnementen. We maken het je graag makkelijk.

Meer weten?

Wil jij weten wat Youfone Zakelijk voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.