Skip to main content

6 juli 2023


Oplopende kosten of een factuur aan het eind van de maand die veel hoger uitvalt: niemand zit te wachten op onverwachte financiële tegenvallers. Binnen de handige MyYoufone Zakelijk beheeromgeving heb je altijd een totaaloverzicht van alle lopende abonnementen van je medewerkers en dus altijd inzicht in jouw kosten.


Stel je bent fysiotherapeut met een eigen praktijk en drie medewerkers in dienst. Met de nieuwe CAO die op komst is, gaan loonkosten waarschijnlijk stijgen en moet jij je personeel dus meer betalen. Maar hogere tarieven voor behandelingen doorbelasten aan de zorgverzekeraars? Dát mag dan helaas weer niet. Kostenbesparing in je bedrijf doorvoeren is dus essentieel. Youfone Zakelijk helpt je daarbij.

 

Altijd overzicht

Inzicht maakt het leven makkelijker en dat geldt ook voor je verbruikskosten. Dankzij onze handige beheeromgeving heb je altijd inzicht in je verbruik. Bovendien krijg je een realtime melding als je op 80% en op 100% van je bundel zit. Bang zijn voor onverwachte kosten is dus verleden tijd! Ook heb je binnen de MyYoufone Zakelijk beheeromgeving altijd een totaaloverzicht van al je medewerkers en hun verbruik. En gaat er iemand weg, of komt er juist een nieuwe medewerker bij? Dan kun je met een paar klikken, kosteloos nummers opheffen of juist nieuwe nummers aanvragen. Simpel, snel en handig. Jouw nieuwe medewerker maakt bovendien meteen gebruik van alle voordelen van jouw abonnement. Zonder extra kosten!

 

Voordelige tarieven

Sowieso maak je bij Youfone Zakelijk natuurlijk gebruik van de voordeligste tarieven. Een abonnement is er al vanaf 8 euro per maand. Benieuwd welke abonnementsvorm bij jouw bedrijf past of wil je een voordelig abonnement afsluiten? Klik dan hier voor ons Sim Only of neem contact met ons op voor een voorstel.