Skip to main content

5 september 2023


Goed bereikbaar zijn en altijd en overal je zaken kunnen regelen: voor een ondernemer is dat het belangrijkste wat er is. Maar natuurlijk wel in een beveiligde omgeving. Bij Youfone Zakelijk werken we niet alleen met het beste mobiele netwerk van Nederland, we bieden je ook een geavanceerd Mobile Device Management om jouw bedrijfsinformatie goed te beschermen.


Stel je runt een organisatieadviesbureau. Dan ben je veel op locatie bij klanten om opdrachten uit te voeren en advies te geven. Het is dan niet alleen van groot belang dat je goed bereikbaar bent, maar ook dat je altijd en overal kan werken. En dat met een betrouwbare, snelle en stabiele 5G-hotspot op jouw mobiele telefoon. Bij Youfone Zakelijk is dat geen probleem, want wij werken met het beste netwerk van Nederland, het premium KPN-netwerk.
 

KPN-kwaliteit

Wat houdt dat dan in: het beste netwerk van Nederland? Dat vertellen we je graag. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Al voor het derde jaar op rij door de onafhankelijke Ookla speedtest uitgeroepen tot het snelste en beste netwerk van Nederland. Dat betekent de snelste up- en downloadsnelheid, altijd razendsnelle 5G-verbinding en de beste mobiele dekking. Waar in Nederland je ook bent.
 

Beveiligde data

Daarnaast wil je jouw gegevens en belangrijke data natuurlijk goed beveiligen. Je werkt immers met (gevoelige) informatie van je organisatie en jouw klanten. Daarom is het belangrijk om deze goed, slim en veilig te beheren. Met onze Mobile Device Management service hoef je niet bang meer te zijn dat gegevens op straat komen te liggen. Hiermee kan je mobiele apparaten op afstand beheren en controleren en voorzien van toegangscodes. Ook kan je centraal en op afstand licenties toewijzen aan bijvoorbeeld nieuwe medewerkers en snel dezelfde configuraties instellen voor bijvoorbeeld wifi en e-mail. Is jouw medewerker zijn of haar mobiele toestel verloren? In een handomdraai wis je op afstand alle gevoelige data. Wel zo veilig!
 

Klinkt goed?

Ben je een ondernemer met 5 medewerkers of meer en wil jij ook een gebruik maken van ons premium KPN-netwerk in combinatie met Mobile Device Management? Neem dan contact met ons op voor een voorstel.