Skip to main content

22 mei 2023


Een krakende lijn, wegvallende verbinding of slecht bereik? Op dit soort zaken zit je als ondernemer natuurlijk niet te wachten. Bereikbaarheid is voor jou belangrijk, zelfs essentieel, om je zaken goed te runnen. Bij Youfone Zakelijk maak je daarom gebruik van het beste premium KPN-netwerk. En dat betekent: het beste netwerk voor de beste prijs.

 

Stel je hebt een bedrijf in de transport en logistiek sector waarbij jouw chauffeurs door het hele land rondrijden. Dan is het belangrijk dat zij altijd en overal mobiel bereikbaar zijn. Om bijvoorbeeld via hun smartphone of tablet vrachtbrieven digitaal in te scannen en direct naar de centrale administratie te versturen. Eenvoudig, snel en efficiënt.

 

Of: je bent als ondernemer buiten de deur, maar moet met spoed nog wat voor een klant op mail zetten. Dan wil je er van uit kunnen gaan dat je altijd en overal een goede 5G-verbinding hebt. En dat, mocht er ergens geen wifi zijn of je wil geen gebruik maken van een openbaar netwerk, jij van je telefoon ook een persoonlijke hotspot kunt maken. Om zo vanaf je laptop belangrijke documenten te kunnen versturen. Gewoon lekker snel over datzelfde 5G-netwerk. Bij Youfone Zakelijk kan dat.

 

Beste en snelste netwerk van Nederland

Wat houdt dat dan in: het beste en snelste netwerk van Nederland? Dat vertellen we je graag. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het premium netwerk van KPN, al voor het derde jaar op rij door de onafhankelijke Ookla-speedtest uitgeroepen tot het snelste en beste netwerk van Nederland. Dat betekent de snelste up- en downloadsnelheid, de beste mobiele dekking en razendsnelle 5G-verbinding. Waar in Nederland je ook bent.

 

Youfone prijs

Waar zit dan dat addertje onder het gras? Die is er niet. Youfone Zakelijk bestaat uit een team specialisten dat klein is van omvang, maar groots in daden. Door efficiëntie van processen en door repeterende patronen te automatiseren houdt Youfone Zakelijk de kosten laag. Daarom is Youfone Zakelijk de slimste keuze voor ondernemers.

 

Klinkt goed?

Ook gebruik maken van het beste netwerk van Nederland en ben je een ondernemer met maximaal 5 medewerkers? Bekijk dan ons Sim Only. Heb je meer dan 5 zakelijke mobiele abonnementen, neem dan contact met ons op voor een voorstel.