Skip to main content
 • roaming youfone zakelijk
  Op reis? Dit moet je weten over dataroaming

  17 juni 2024

  Op reis voor je werk of gewoon lekker even op vakantie: wat de reden van je trip ook is, je wilt ook in het buitenland gebruik maken van internet op je smartphone. Maar op extra kosten zit je natuurlijk niet te wachten. Hoe je die kunt voorkomen lees je hier.

  Lees meer
 • DualSim
  Dual sim: zakelijk en privé bereikbaar

  27 mei 2024

  Twee telefoons in je broekzak? Dat vindt niemand ideaal, maar tegelijkertijd wil je wel zowel zakelijk als privé bereikbaar zijn. En het liefst niet op hetzelfde nummer. Met Dual Sim ben je bereikbaar op één telefoon op twee verschillende nummers. Bij Youfone Zakelijk regel je het eenvoudig. 

  Lees meer
 • 5 slimme tips voor jouw iPhone

  21 mei 2024

  Heb jij een iPhone? Dan ken je vast al heel wat handigheidjes. Maar jouw smartphone is slimmer dan je denkt. Wij hebben 5 slimme tips voor jouw iPhone die je waarschijnlijk nog niet kende.

  Lees meer
 • Siri
  6 tips hoe jij Siri optimaal gebruikt

  6 mei 2024

  Dat je Siri, de handige spraak assistent van Apple, de gekste vragen kan stellen is algemeen bekend. Maar Siri is slimmer dan je denkt. Met deze 6 tips maak je er op je werk en onderweg optimaal gebruik van.

  Lees meer
 • Zorg voor veilige wachtwoorden

  2 mei 2024

  Een wachtwoord voor je e-mail, voor het boekhoudsysteem of het CMS. Je hebt meer wachtwoorden dan je denkt. Maar hoe zorg je ervoor dat je veilige wachtwoorden kiest voor al die accounts? Én nog belangrijker, dat je ze onthoudt? Je leest het hier.

  Lees meer
 • 5 slimme tips voor jouw Android

  23 april 2024

  Ben je een Android gebruiker? Dan ken je vast al veel handigheidjes van je smartphone. Maar jouw Android is slimmer dan je denkt. We verklappen 5 geheimen van jouw Android smartphone die je waarschijnlijk nog niet kende.

  Lees meer
 • Turnoff
  Zó vaak zou jij je telefoon moeten uitzetten

  8 april 2024

  Nu de trend is dat mensen langer met hun telefoon doen dan een aantal jaar geleden, is het belangrijk dat je jouw smartphone in goede conditie houdt. En net zoals jij je slaap per nacht nodig hebt om goed te kunnen functioneren, heeft ook je telefoon af en toe even een break nodig om de figuurlijke batterij weer op te laden. Waarom? Dat vertellen wij je graag!

  Lees meer
 • KPN-premium-netwerk
  Premium netwerk? De Slimste Keuze

  26 maart 2024

  Altijd en overal je zaken kunnen regelen en goed bereikbaar zijn: voor jou als ondernemer is dat het belangrijkste wat er is. Bij Youfone Zakelijk maak je daarom gebruik van het beste netwerk van Nederland.

  Lees meer
 • Ik ben gehackt! Wat nu?

  8 maart 2024

  Natuurlijk open jij niet zomaar vreemde linkjes of verdachte sms’jes. Maar nu ben je toch gehackt! Hackers worden steeds slimmer en dus is het risico dat jouw telefoon wordt gehackt de laatste jaren enorm toegenomen. Maar wat moet je doen als je (denkt dat je) gehackt bent? Wij hebben een stappenplan voor je.

  Lees meer
 • Zakelijk telefoonabonnement met toestel of Sim Only?

  26 februari 2024

  Wat zijn de verschillen tussen een zakelijk telefoonabonnement met toestel en een zakelijk Sim Only-abonnement? Als ondernemer is het belangrijk om te kiezen voor het juiste telefoonabonnement. Laten we de opties eens bekijken.

  Lees meer
 • 06-nummers
  De 06-nummers raken op! En dan?

  12 februari 2024

  Zoveel cijfers, zoveel combinaties. Maar die zijn niet oneindig. En dus ook niet voor 06-nummers. Van de beschikbare 06-nummers is nu zo'n 89% uitgegeven. Maar wat gebeurt er als we die overige 11% ook hebben opgemaakt?

  Lees meer
 • Wachtwoord
  Zo bescherm jij je smartphone tegen hackers!

  26 januari 2024

  Hackers worden steeds slimmer en hun methodes steeds slinkser. Het is dus belangrijker dan ooit om je telefoon goed te beschermen tegen ongewenste indringers. De beste methode? Preventie! Want voorkomen is beter dan genezen. Wij vertellen je hoe jij je device optimaal beschermt.
   

  Lees meer
 • Note apps
  Deze apps houden jouw bureau opgeruimd

  9 januari 2024

  Is jouw goede voornemen voor dit jaar om georganiseerder en overzichtelijker te werk te gaan? Dat komt mooi uit, want vandaag is het Bureau Opruimdag. Een goed moment om je bureau eens lekker leeg te maken. Met deze handige apps ben je zo van onnodige stapels papier en post-its af. Dat ruimt niet alleen op, het is ook nog eens beter voor het milieu!

  Lees meer
 • Duurzaam
  5 tips om je smartphone langer te gebruiken

  21 december 2023

  Natuurlijk, een gloednieuwe telefoon is hartstikke leuk. Maar ook een dure grap en bovendien is het niet echt duurzaam om je smartphone iedere twee jaar te vervangen. Heb jij je voorgenomen om in 2024 duurzamer te gaan leven? Geef je smartphone dan een langer leven met deze 5 handige tips.

  Lees meer
 • Handige apps
  Handige apps voor ondernemers

  12 december 2023

  Apps, er zijn er zoveel dat je door de bomen het bos vaak niet meer ziet. Sommigen kunnen jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker en overzichtelijker maken, maar dan moet je ze wel weten te vinden. Wij zetten een aantal toppers voor je op een rij.

  Lees meer
 • Partnerships
  Businesspartner van Youfone Zakelijk

  27 november 2023

  Natuurlijk wil je als ondernemer niet bezig zijn met telecom. Maar soms heb je een vraag. Over je verbruik bijvoorbeeld. Of wil je advies over welke abonnement het beste bij je past of hoe je kunt besparen. Dan zijn onze businesspartners er voor je. Er zit er altijd wel één bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Hackers
  Hoe gaan hackers te werk?

  7 november 2023

  Een gehackte smartphone of laptop: je moet er niet aan denken. Al je belangrijke foto’s en gegevens staan er tenslotte op. Maar op welke manieren kan jouw laptop of smartphone worden gehackt? In dit blog lees je hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe je erachter komt of jouw smartphone of laptop gehackt is.

  Lees meer
 • Openbare wifi
  Hoe veilig is openbare wifi?

  23 oktober 2023

  Het is zo verleidelijk: je zit in een koffiecafé of bent op een luchthaven in buitenland met gratis openbare wifi. In één klik maak je verbinding en ben je online. Handig? Zeker. Veilig? Niet altijd. Oktober is cybersecurity maand en daarom leggen we je uit wat de gevaren van openbare wifi zijn. Én geven we je tips hoe je toch veilig online kunt.

  Lees meer
 • Bespaartips
  10 tips om te besparen op telefonie

  17 oktober 2023

  Kosten? Die hou je natuurlijk het liefst zo laag mogelijk en dat geldt ook voor mobiele telecomkosten. Bij het vergelijken van mobiele provi¬ders wordt er vaak naar het netwerk en de prijzen van de abonnementen gekeken, maar er zijn meer mogelijkheden om te besparen. Om je op weg te helpen, hebben we 10 tips voor je op een rijtje gezet. 

  Lees meer
 • G-getallen
  De ins en outs van 1G, 2G, 3G, 4G en 5G

  19 september 2023

  Vroeger had je 3G, daarna werden we verblijd met het snellere 4G en nu kan je lekker roamen over een razendsnel 5G-netwerk. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen al deze G-getallen?

  Lees meer
 • MDM
  Veilig bereikbaar met Mobile Device Management

  5 september 2023

  Goed bereikbaar zijn en altijd en overal je zaken kunnen regelen: voor een ondernemer is dat het belangrijkste wat er is. Maar natuurlijk wel in een beveiligde omgeving. Bij Youfone Zakelijk werken we niet alleen met het beste mobiele netwerk van Nederland, we bieden je ook een geavanceerd Mobile Device Management om jouw bedrijfsinformatie goed te beschermen.

  Lees meer
 • man achter laptop
  Verzonden mail terughalen? Zo doe je dat

  15 augustus 2023

  Het is iedereen wel eens overkomen. Je verstuurt een mail maar komt er na verzenden achter dat je de naam van je klant verkeerd gespeld hebt, een onjuiste bijlage hebt bijgesloten of misschien iets getypt hebt wat de ontvanger (nog) niet mag weten. Gelukkig zijn er manieren om je mail terug te halen. 

  Lees meer
 • ‘Service is bij ons geen kostenpost, maar een USP'

  1 augustus 2023

  Als Youfone Zakelijk zijn wij de jongste telecomprovider in de zakelijke markt. In 2021 begonnen we met de start van een partnerkanaal voor de zakelijke eindklant. Inmiddels staat de teller op 225 partners. De belangrijkste reden waarom we zo snel groeien? Onze unieke visie op service. Customer Succes Managers Patricia, Ilijana en Melissa vertellen.

  Lees meer
 • myyoufone zakelijk
  Altijd inzicht met de MyYoufone Zakelijk beheeromgeving

  6 juli 2023

  Oplopende kosten of een factuur aan het eind van de maand die veel hoger uitvalt: niemand zit te wachten op onverwachte financiële tegenvallers. Binnen de handige MyYoufone Zakelijk beheeromgeving heb je altijd een totaaloverzicht van alle lopende abonnementen van je medewerkers en dus altijd inzicht in jouw kosten.

  Lees meer
 • Eerlijk en overzichtelijk: MB’s delen en een uniforme contract einddatum
  Eerlijk en overzichtelijk: MB’s delen en een uniforme contract einddatum

  19 juni 2023

  Wij denken met ondernemers mee en daarom biedt Youfone Zakelijk een aantal aantrekkelijke voordelen. We lichten er twee voor je uit: data delen met collega’s en een uniforme contract einddatum voor al je abonnementen.

  Lees meer
 • Zakelijk iemand aan het bellen
  Binnen 20 seconden iemand aan de lijn

  5 juni 2023

  Niets vervelender dan telefonisch eindeloos in de wacht hangen of dagen moeten wachten op een antwoord op je email, toch? Vinden wij ook. Bij Youfone Zakelijk dus geen keuzemenu’s of lange wachtrijen, maar meteen een specialist aan de lijn.

  Lees meer
 • Als je de beste kwaliteit wil, maar niet de hoofdprijs wil betalen…

  22 mei 2023

  Een krakende lijn, wegvallende verbinding of slecht bereik? Op dit soort zaken zit je als ondernemer natuurlijk niet te wachten. Bereikbaarheid is voor jou belangrijk, zelfs essentieel, om je zaken goed te runnen. Bij Youfone Zakelijk maak je daarom gebruik van het beste premium KPN-netwerk. En dat betekent: het beste netwerk voor de beste prijs.

  Lees meer
 • vrouw telefoon
  De 8 voordelen van Youfone Zakelijk

  8 mei 2023

  Databundels, belminuten, nummerbehoud… bij de keuze voor een mobiel abonnement komen nogal wat zaken kijken. Wij zetten de 8 belangrijkste voordelen van een zakelijk abonnement voor ondernemers bij Youfone daarom voor je op een rij. Wel zo makkelijk toch?

  Lees meer