TV, Internet & Vast Bellen

Met het Alles-in-1 pakket van Youfone krijg je TV, internet en vast bellen.

Met de TV-ontvanger kijk je standaard naar 26 zenders in HD, waaronder Fox Sports 1 Eredivisie. Uiteraard kun je extra zenders toevoegen en kun je gebruik maken van de interactieve diensten begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Ook krijg je toegang tot de YoufoneTV App waarmee je live TV kunt kijken op je tablet en smartphone.

Daarnaast ontvang je het snelst mogelijke internet op jouw adres tot maximaal 100 Mbit/s via het betrouwbare netwerk van KPN.

Ook heb je de mogelijkheid om vast te bellen. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend en je hebt keuze uit verschillende onbeperkt bundels.

Meest gekozen
39,95
Alles-in-1 19,95

TV, Internet & Vast Bellen

Live TV op Tablet en Smartphone

Met de YoufoneTV App kijk je al jouw favoriete programma’s op de tablet of smartphone. Handig voor thuis of onderweg.

Kijk 21 zenders live

Met de TV App kijk je 21 zenders live waar je maar wilt.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met handige TV-gids van de de YoufoneTV App.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Bovendien kun je live TV gedurende het hele programma gratis vanaf het begin starten. Heb je geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wil voor een break.

De YoufoneTV app is beschikbaar op Android en iOS.

Supersnel Vast Internet

Youfone levert het snelst mogelijk vaste internet via het betrouwbare KPN-Netwerk. Vast Internet zit in het Alles-in-1 en TV & Internet pakket. Je ontvangt er een wifi-modem en installatiehandleiding bij. Ook is het mogelijk om tegen extra betaling gebruik te maken van de monteursservice, waarbij er een installateur bij je langs komt om het product aan te sluiten. 

•  Internetsnelheid tot 100 Mbps
•  Inclusief gratis wifi-modem
•  Gratis klantenservice
•  Optie monteursservice
•  Optie wifi versterker

Voordelig Vast Bellen

Naast Sim Only kun je bij Youfone ook Vast Bellen via het KPN-netwerk. Om gebruik te kunnen maken van Vast Bellen moet je in het bezit zijn van een DECT-toestel. Alle gesprekken worden afgerond per seconde afgerond, dus je betaald nooit meer dan je belt.

Ook kun je gebruik maken van verschillende onbeperkt bundels. Je kunt de meeste bundels maandelijks aan-en uitzetten via MyYoufone.