Skip to main content

KPN-Netwerk

Voor mobiel

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk. Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken maar op goed bereik. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Bij de 1GB databundel krijg je 25Mbit/s en kun je de snelheid verhogen in MyYoufone.

Kijk hier voor meer informatie over de internetsnelheid. Via de bestelpagina kun je eenvoudig kiezen voor een internetbundel. Als je momenteel een bundel hebt met een 3G verbinding, dan kun je de bundel eenvoudig wijzigen via MyYoufone. De wijziging gaat in per de eerste dag van de volgende maand.

internet

... En voor Thuis

Bij Youfone krijg je supersnel vast internet via het KPN-netwerk. Kies uit DSL (30, 50 of 100 Mbit/s) of Glasvezel  (50, 100, 200, 500 of 1000 Mbit/s).

De daadwerkelijke snelheid van het internet is afhankelijk van het huisadres waarop het wordt geleverd. Wij doen altijd ons best om voor jou de snelst mogelijke internetverbinding te fixen. 

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd