Voorwaarden overige databundels

Klant bij Youfone voor 2 juni 2014?
Voorkom hoge kosten buiten de bundel en upgrade nu je databundel om ook gebruik te maken van de nieuwe databundels, waarbij je een dataplafond kan activeren. Je hebt dan tevens de mogelijkheid hebt om extra internet te kopen voor de resterende maand.
Upgrade nu je databundel via de MyYoufone omgeving!
Als je er voor kiest om je databundel niet te upgraden, ontvang je bij een verbruik van ongeveer 80% een waarschuwing per sms. Na een volledig verbruik van de databundel, zal overig internetverbruik buiten de bundel worden berekend.
Let op: aan de waarschuwing per sms kunnen geen rechten worden ontleend.
Download nu ook de Youfone app om het verbruik van je belminuten, sms berichten en internet in de gaten te houden.

Klant bij Youfone tussen 2 juni 2014 en 31 december 2014?
Wanneer je een abonnement hebt aangevraagd met databundel tussen 2 juni 2014 en 31 december 2014, is het dataplafond standaard ingesteld. Op het moment dat je 100% van de databundel hebt verbruikt, wordt de internetsnelheid geknepen naar 64Kb. Je ontvangt dus geen kosten buiten de bundel voor nationaal dataverbruik.
Bij een verbruik van ongeveer 80% van je databundel, ontvang je een waarschuwing per sms en een e-mail. Zodra je het limiet volledig hebt bereikt, ontvang je wederom een sms en een e-mail om een extra internetbundel te kopen voor de huidige/resterende maand.
Let op: aan de waarschuwing per sms kunnen geen rechten worden ontleend.
Wanneer je de databundel tussentijds wijzigt, activeer dan direct het dataplafond om onverwachte buitenbundel kosten te voorkomen.