Visual Voicemail: meer grip op je voicemailberichten

27 November 2019

Negen van de tien voicemails gaan ongeveer zo: ‘Hoi met mij. Bel me even terug.’ Alleen voor je dat berichtje ook echt hoort, is je geduld al aardig op de proef gesteld. Een nieuw voicemailbericht afluisteren gaat bij alle providers al jaren ongeveer hetzelfde. Wachten, wachten, wachten. Als abonnee van Youfone ben je van die ergernis af dankzij Visual Voicemail. Hiermee zie je precies hoeveel voicemails je hebt en van wie. Met één klein tikje luister je een voicemailbericht naar keuze af. En het is nog gratis ook!

Hoe gebruik je Visual Voicemail?
Afhankelijk van je toestel is de functie voor Visual Voicemail al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android). In beide gevallen krijg je een lijst te zien met ingesproken berichten. Compleet met afzender en lengte. Tijdens het afluisteren schakel je makkelijk over op de speaker, pauzeer je de boodschap of spoel je even een stukje terug. Bel de afzender meteen terug of stuur een sms. Het is ook mogelijk om een specifiek bericht door te sturen naar iemand uit je adresboek of om een bericht te bewaren op je telefoon. Lees meer >>

Overzicht: slimmer en sneller
Omdat alle voicemailberichten overzichtelijk in een lijst staan, bepaal je zelf welk bericht je afluistert en in welke volgorde. Ideaal! Je hoeft niet langer alle berichten in vaste volgorde achter elkaar afluisteren en vervolgens in een keuzemenu te bepalen of je opnieuw wilt luisteren, bewaren of verwijderen. Nee, je tikt gewoon een voicemail aan in de lijst en die luister je af. Zo ben je een stuk sneller klaar. En je verwijdert elk bericht ook een stuk sneller: tik op ‘verwijder’ en het bericht belandt in de prullenbak.

Meer info >>