Sim Only

Met deze apps voor kinderen wordt de lente nóg leuker

26 April 2023

De bloemen bloeien, de vogels zingen en af en toe kunnen we al even genieten van een deugddoend lentezonnetje. Tijd om de buitenlucht op te zoeken met je kroost! Van het ontdekken van de natuur tot het vangen van virtuele Pokémon: met deze apps voor kinderen genieten jullie van al het moois dat de lente te bieden heeft.

Kinderapp 1: Geocaching - Ga op schattenjacht!

Ga je graag op avontuur in de natuur en houden je kinderen van een schattenjacht? Dan is de kinderapp Geocaching iets voor jullie! Met behulp van GPS-coördinaten en aanwijzingen ga je op zoek naar miljoenen caches die overal ter wereld verborgen zijn. Spannend!

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Kinderapp 2: Pokémon GO - Vang virtuele Pokémon

Met de Pokémon GO-app kunnen spelers op GPS-locatie gebaseerde instellingen Pokémons vangen en trainen. Terwijl je je verplaatst, verschijnen er verschillende soorten Pokémon, afhankelijk van waar je bent en hoe laat het is. Het idee is om je aan te moedigen door de echte wereld te reizen en Pokémons te vangen.

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Kinderapp 3: Star Walk - Ga op sterrenwandeling

Fascineert het heelal met al zijn sterren en planeten je zoon of dochter? Breng deze fascinerende wereld dan helemaal tot leven met de app Star Walk. Met behulp van geo-locatie kan de app je precies laten zien wat er zich boven je hoofd bevindt. De prachtige foto’s in de app voegen een extra dimensie toe aan je astronomische avontuur. Alweer een reden om naar buiten te gaan.

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Kinderapp 4: Tiny Tap - Kids’ Learning Games

Even een dagje wat minder mooi weer? Dan kan de kinderapp ‘TinyTap: Kids’ Learning Games ongetwijfeld voor heel wat spelplezier zorgen. Aan de hand van 150.000 educatieve en interactieve spelletjes leren kinderen in raptempo over allerhande thema’s waaronder de lente. Meer dan het proberen waard!

De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Kinderapps spelen? Bestel een Kids Sim Only voor data!

Om deze apps te kunnen spelen, heb je natuurlijk data nodig. Youfone biedt een voordelig Kids Sim Only-abonnement mét Dataplafond voor controle op het verbruik van je kinderen. De internetverbinding blokkeert automatisch wanneer het volledige datategoed van die maand is bereikt.