Internet & TV

Kijken! Max Verstappen: Anatomy of a Champion

30 Maart 2023

Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat zondag 2 april in première op Viaplay! Deze driedelige serie geeft je een uniek kijkje in het leven van dit jonge racetalent. Wil jij zien hoe het jonge racewonder met alle ups en downs is gevormd tot 's werelds beste F1®-coureur? Zet Viaplay nu eenvoudig aan in MyYoufone en begin direct met kijken.

Onmisbare verhalen over Max Verstappen

Max Verstappen: Anatomy of a Champion neemt je mee in hoe Verstappen vorig jaar wereldkampioen werd. Zijn jeugd en de intense relatie met zijn vader Jos Verstappen spelen een belangrijke rol in zijn succesvolle F1®-carrière. Daarom zijn ook dit onmisbare verhalen die via interviews met naaste familie en vrienden met de buitenwereld worden gedeeld. Allesomvattend biedt deze documentaire een onthullend portret van een vastberaden en gedreven jongeman die zichzelf één van de grootste namen in de Formula 1® mag noemen.

Kijkplezier met Viaplay waar en wanneer je maar wilt

Naast de nieuwe serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion kun je nog véél meer kijken op Viaplay. Je kijkt er verschillende sporten live zoals F1®, Premier League, PDC Darts, Nederlandse en internationale films, series en documentaires, en nog veel meer. Kijk op jouw manier: stream op je telefoon, tablet, computer, smart-TV of gameconsole. Daarnaast ontvang je ook Viaplay Xtra op de Youfone TV-ontvanger via kanaal 430. Download films en series om ze offline te bekijken. Waar en wanneer je maar wilt.

Ben je op zoek naar supervoordelig Internet & TV voor Thuis. Bestel Youfone Thuis!

Zet Viaplay eenvoudig aan in MyYoufone

Wil jij exclusief toegang tot het leven van 's werelds beste F1® coureur? Zet Viaplay eenvoudig aan in MyYoufone en laat je verrassen door de driedelige documentaire reeks Max Verstappen: Anatomy of a Champion die zondag 2 april in première gaat!