Sim Only

Series kijken bij Viaplay

1 Januari 2023

Je kent het wel. Na een drukke dag op je werk wil je even niets anders dan relaxmodus aan en lekker op de bank je favoriete films en series kijken. Dan zit je zeker goed bij Viaplay waar je ook in 2023 niet alleen veel live sport kunt kijken met toppers zoals de Premier League en de F1®. Je streamt er ook eindeloos veel exclusieve films, series en documentaires. Om het je makkelijk te maken, hebben we een aantal toppers geselecteerd die met gemak aan je eigen favorietenlijstje kunnen worden toegevoegd.

Verheug je je al om die ene superspannende serie lekker met z'n tweetjes te bingewatchen? Bestel Youfone Thuis.

Top 5 must-sees

1. F1 2022: Year of the Lion

Hij flikte het opnieuw in 2022 en pakte voor de tweede keer de wereldtitel voor de neus weg van andere toppers. Zin om na te genieten van het succesvolle F1-seizoen van Verstappen het afgelopen jaar? Check it out in deze reeks!

2. The Elon Musk Show

In de Elon Musk Show draait alles om - hoe kan het ook anders - Elon Musk, markante oprichter van SpaceX en Tesla. In de documentaire die te zien is vanaf 5 januari, wordt ingezoomd op het leven van de 51-jarige miljardair, met alle toppen en dalen. Wedden dat je dingen hoort die je nog niet wist!

3. Celebrity MasterChef Nederland

Deze BN’ers houden wel van een uitdaging en gaan in Celebrity MasterChef Nederland de strijd aan om de lekkerste en beste maaltijden op tafel te zetten. Natuurlijk onder streng en toeziend oog van een jury. Battle je thuis mee in je eigen keuken? 

4. Box 21

In deze Zweedse Viaplay Original en miniserie draait het om de Roemeense Lydia die door haar vriendje gedwongen in de prostitutie beland. Zij zint uiteraard op wraak, met alle gevolgen van dien.  

5. Haaland Conquers England

In deze exclusieve sportdocumentaire gaat voormalig profvoetballer Jan Mølby in gesprek met de 22-jarige Noorse voetballer Erling Haaland. Zo kom je meer te weten over het leven van de jonge profvoetballer Haaland en zijn eerste periode bij Manchester City.

Zo kijk je Viaplay bij Youfone

Je start je favoriete avondje heel makkelijk, waar je ook bent en op het apparaat van je voorkeur. Je kunt streamingdienst Viaplay namelijk kijken via een app op je smart tv, je mobiel en tablet. Of je kijkt via de app op de tv-ontvanger van Youfone. Heb je nog geen Youfone Thuis? Kies dan zelf het Thuis-abonnement dat het beste bij je past. Veel plezier met kijken!