Internet & TV

Series kijken bij Viaplay

1 November 2023

Je kent het wel. Na een drukke dag op je werk wil je even niets anders dan relaxmodus aan en lekker op de bank je favoriete films en series kijken. Dan zit je zeker goed bij Viaplay waar je ook in 2023 niet alleen veel live sport kunt kijken met toppers zoals de Premier League en de F1®. Je streamt er ook eindeloos veel exclusieve films, series en documentaires. Om het je makkelijk te maken, hebben we een aantal toppers geselecteerd die met gemak aan je eigen favorietenlijstje kunnen worden toegevoegd.

Verheug je je al om die ene superspannende serie lekker te bingewatchen? Bestel Youfone Thuis.

Top 5 must-sees

1. Stéphane Kox: Meisjesdroom

Stéphane Kox maakt haar ultieme meisjesdroom waar: rijden in een Formule 1-auto. De 29-jarige coureur en oud-pitreporter neemt je mee tijdens haar testdag op het Franse circuit Paul Ricard.

2. Verstappen – Lion Unleashed 2

Max Verstappen, zijn vader Jos, zijn manager Raymond Vermeulen en David Coulthard kijken terug op het uitstekende en recordbrekende seizoen 2022 van de Nederlander dat hem zijn tweede wereldkampioenschap opleverde.

3. Max Verstappen – Anatomy of a Champion

Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. Deze serie zal ingaan op een opvoeding van trauma's, opoffering, verwachtingen en liefde die hem tot de kampioen maakte die hij nu is.

4. S.W.A.T.

Een lokaal geboren en getogen S.W.A.T.-luitenant moet kiezen tussen zijn trouw aan de straat en zijn plicht aan zijn medeagenten wanneer hij een speciaal getrainde eenheid moet leiden die het laatste redmiddel is tegen de misdaad in Los Angeles. 

5.  The Swarm

Als de mensheid een bedreiging voelt van een onbekende factor in de zee, komt een team wetenschappers met een schijnbaar onmogelijke theorie die alles op de proef zal stellen. | Door de makers van Game of Thrones.

Zo kijk je Viaplay bij Youfone

Je start je favoriete avondje heel makkelijk, waar je ook bent en op het apparaat van je voorkeur. Je kunt streamingdienst Viaplay namelijk kijken via een app op je smart tv, je mobiel en tablet. Of je kijkt via de app op de tv-ontvanger van Youfone. Heb je nog geen Youfone Thuis? Kies dan zelf het Thuis-abonnement dat het beste bij je past. Veel plezier met kijken!