Sim Only

Handige apps voor het WK voetbal 2022

27 Oktober 2022

Ein-de-lijk! Op 20 november start het WK voetbal 2022 en daar leeft menig Nederlander naar toe. Jij ook? Met deze handige apps kun je wedden op voetbalwedstrijden, podcasts luisteren en voetbaluitslagen bijhouden. Het Nederlands Elftal aanmoedigen via de tv? Bestel dan een Youfone Thuis-abonnement en plof op 21 november om 17:00 uur op de bank tijdens onze eerste wedstrijd: Senegal-Nederland. Hup Holland, hup!

Poules voor het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2022

Wedden op voetbal is erg populair. Voor aankomend WK voetbal 2022 zijn er weer genoeg wedstrijden en apps waarmee jij je voorspellingen kunt doen. Bedrijfspoules of pooltjes voor familie en vrienden: welke apps kun je allemaal downloaden? Hieronder onze favoriete WK-pool-apps.

Scorito
Scorito is één van de meest populaire apps onder de voetbalfans. De WK-poule kent vijf speelrondes: de groepsfase en de knockout-wedstrijden. Je voorspelt de wedstrijden per ronde en kiest vier topscorers. Door de uitgebreide analyses in deze app kun je accurate voorspellingen doen. Handig!

Scorito is helaas niet gratis.

Flexvoetbal
De app Flexvoetbal is wel gratis. Hiermee voorspel je vóór elke wedstrijd de uitslag. En je vult per poule de eindstand in. Ook voorspel je de uiteindelijke winnaar en topscorer.

Flexvoetbal download je via iOS of Android.

WK voetbalpoule
Bij WK voetbalpoule doe je álle voorspellingen vooraf. De uitslagen van groepsfasewedstrijden, de eindklassering in de groep, de achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale. WK voetbalpoule speel je via de website. Leuk om te weten: je kunt mooie prijzen winnen!

Download deze WK voetbal-apps

Bestel een Sim Only voor de prijs van (maar) twee biertjes waarmee je boven en onderstaande apps zorgeloos kunt gebruiken tijdens het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2022. Zo bespaar je weer wat geld dat je kunt uitgeven aan pooltjes!

LiveScore, Flashscore, Forza Football en FotMob

Met deze apps blijf je op de hoogte van de laatste uitslagen en liveacties tijdens het WK voetbal 2022. Maak dus gebruik van één van deze apps en mis geen enkel doelpunt meer. Dat wil je, toch?

Podcasts voor het WK voetbal 2022

WK countdown
WK countdown is een voetbal podcast met presentator Etienne Verhoef en AD-verslaggever Maarten Wijffels. Hierin wordt de stand van Oranje besproken. Beluister de hele WK Countdown via de AD App of jouw favoriete podcastapp.

De coup van Qatar
De coup van Qatar is een zesdelige podcastreeks van NRC. In de aanloop naar dit wereldkampioenschap voetbal duikt journalist Joris Kooiman in het subtiele machtsspel achter de populairste sport ter wereld. Wat gaat er schuil achter de machtsgreep van de Golfstaten in het voetbal? Wie dragen de consequenties van dit WK? Je kunt de podcasts terugluisteren.

De KNVB Oranje-app

De gratis KNVB Oranje-app is dé app voor fans van het Nederlands Elftal. Hiermee ontvang je tijdens het WK voetbal 2022 altijd het laatste nieuws, alle video’s team content en alle statistieken.

WK voetbal speelschema 2022

Wil jij het complete speelschema van het WK voetbal 2022 in één oogopslag bij je hebben? Dat kan met het WK Speelschema 2022. Alle data, het programma, alle WK voetbal wedstrijden en uitslagen vind je hier. Het schema geeft een helder overzicht van alle wedstrijden met Nederlandse tijden.

En? Ben jij er al uit welke apps je gaat gebruiken om het Nederlands Elftal aan te moedigen tijdens het WK voetbal 2022? Als het aan ons ligt, gebruiken we ze allemaal. Lekker handig. En met een Youfone Sim Only-abonnement kun je ze al voor de prijs van (maar) twee biertjes zorgeloos gebruiken.