ESPN: zelfde zenders, andere naam

Vanaf 1 januari 2021 gaan de tv-zenders, online kanalen en apps van FOX Sports in Nederland verder onder de naam ESPN. Een nieuwe naam met een nieuw design, maar toch blijft veel hetzelfde. De naamsverandering brengt geen veranderingen met zich mee voor wat betreft de beschikbaarheid van de zenders. Alle vertrouwde competities en programma’s die nu te zien zijn op FOX Sports, bekijk je gewoon vanaf 1 januari op ESPN. Onder hetzelfde knopje op de afstandsbediening en met bekende presentatoren en verslaggevers. Deze zender is de thuisbasis van onder meer de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Vrouwen Eredivisie. En van internationaal voetbal uit o.a. de UEFA Europa League en MLS en van de populaire Amerikaanse sporten NFL, NHL, MLB en College Basketball.


Wat verandert er wel?

  • De FOX Sports NL-app is vanaf 30 december niet meer werkzaam. Download hier de ESPN-app.
  • Heb je een FOX Sports-account? Dan vervalt je toegang op FOXSports.nl. Geen zorgen, ESPN heeft alvast een nieuw account voor je klaargezet. Je hoeft alleen een nieuw wachtwoord in te stellen tijdens het inloggen op espn.nl

Update: nieuw pakket - ESPN Compleet

Toen de naamswijziging werd doorgevoerd, was bovenstaand aanbod nog van toepassing via onder andere ESPN Eredivisie en ESPN Internationaal. Deze kanalen zijn sinds 1 augustus 2021 vervangen door het totaalpakket ESPN Compleet. Zowel het aanbod als de prijs is veranderd. Je betaalt voor dit nieuwe ESPN-pakket slechts 5,- euro.