Van voetbal uit de Eredivisie tot de beste internationale topsport: je bekijkt het vanaf 1 augustus 2021 op ESPN Compleet. Dit sportpakket is de veelzijdige vervanger van ESPN Eredivisie en ESPN Internationaal. Zo hoef je niet meer te wisselen tussen het binnen- of buitenlandse sportpakket, waardoor je nog gemakkelijker sport kijkt.

 

KNVB Beker ESPN Compleet

 

Wat is ESPN Compleet?

ESPN Compleet is een tv-pakket van de gelijknamige Amerikaanse zender en biedt op 4 kanalen topsport uit het binnen- en buitenland aan. Allereerst geniet je uiteraard van al het competitie- en bekervoetbal op (inter)nationaal niveau. Ook sla je met ESPN Compleet een slag voor de beste tennistoernooien en zie je alles uit de beste Amerikaanse sportcompetities, waaronder de NBA. Daarnaast blijf je up-to-date met het laatste sportnieuws via ESPN Vandaag, volg je jouw favoriete voetbalteam via Club TV en geniet je van schitterende sportdocumentaires. Uiteraard heb je als abonnee toegang tot ESPN Watch , zodat je geen seconde mist van de wedstrijd als je even niet voor de tv zit.

Lees meer over ESPN

 

Honkbal ESPN Compleet

 

ESPN Compleet-abonnement afsluiten

Wist je dat Youfone al van diverse betaald profclubs in Nederland sponsor is geweest? Weet jij welke? Kijk dan onderaan dit blog voor de antwoorden! Maar het belangrijkste wat we jou willen zeggen: Youfone wil jou de allerbeste topsport bieden! Daarom is ESPN Compleet voor slechts € 5,- per maand af te sluiten, dus mis jouw kans niet!

1.  Als bestaande Youfone-klant kun je het ESPN-pakket via MyYoufone aan jouw zenderoverzicht toe te voegen.

2.  Als nieuwe Youfone-klant klik je op onderstaande link ‘Kies jouw tv-pakket’ en voeg het ESPN-pakket hieraan toe bij het samenstellen tijdens de bestelling.

Kies jouw tv-pakket

Wat verder goed is om te weten: als je al een of meerdere ESPN-abonnementen hebt afgesloten, dan wordt dit automatisch overgezet naar ESPN Compleet. Ook het maandbedrag wordt aangepast naar € 5,-.

 

Voor de voetbalkenners

Hoeveel clubs wist jij te raden zonder hieronder te spieken? Het zijn in totaal (tot nu toe) 4 voetbalclubs!

  • Vitesse Arnhem
  • NEC Nijmegen
  • Roda JC Kerkrade
  • Excelsior Rotterdam