Internet & TV

Bingewatch deze top 5 series op HBO Max

3 Augustus 2022

Een dag bingewatchen met HBO Max is soms écht wat je nodig hebt. Plof dus lekker op de bank of kruip in je bed en geniet van onze top vijf series op HBO Max. Je vindt er trouwens geregeld ijzersterke nieuwe series waar niemand omheen kan. Goed excuus om je zo nu en dan te kunnen terugtrekken. Vinden wij dan. Zo ligt House of the Dragon in het verschiet. De release datum is 22 augustus. Spannend! Veel bingewatch-plezier.

Zo bingewatch je HBO Max bij Youfone

5. House of the Dragon

De spin-off van Game of Thrones is nog niet eens te zien op HBO Max, maar we weten nu al dat er binnenkort genoeg mensen voor de buis gekluisterd zitten. House of the Dragon speelt zich zo’n 200 jaar voor de verhaallijn in GOT af. Er breekt een bloedige burgeroorlog uit die tot ondergang leidt van House Targaryen. De dynastie staat in House of the Dragon centraal.

4. The Staircase

The Staircase is een true crime miniserie die gaat over een populaire zaak waarin Michael Peterson wordt verdacht van de moord op Kathleen Peterson. Hierover zijn al meerdere documentaires gemaakt, maar HBO Max zag kans voor een minivariant. Grote namen zoals Colin Firth, Toni Collette, Patrick Schwarzenegger en Sophie Tuner spelen hierin de hoofdrol.

3. Winning Time

Winning Time gaat over de Los Angeles Lakers uit de jaren 80. Dit team is één van de meest iconische in de basketbalgeschiedenis. Deze serie vertelt het persoonlijke en professionele verhaal van de mensen die de Lakers iconisch maakten. Geen basketbalfan? Ook dan kun je deze (grappige) serie met plezier kijken.

2. Peacemaker

Dit is een spin-off serie van de film The Suicide Squad. Peacemaker werd hierin een slecht karakter gespeeld door John Cena. In de serie krijgt Peacemaker een nieuwe missie. Samen met een nieuw team, van ‘helden’ met overdreven maar grappige persoonlijkheden, moet deze komische slechterik alweer de wereld redden.

1. The Time Traveler’s wife

Deze serie is gebaseerd op het boek The Time Traveler’s wife. Henry heeft een handicap waardoor hij uit het niets naar een andere tijd reist en weer terug teleporteert. Poedeltje naakt. Hij komt zijn toekomstige vrouw honderden keren tegen. Door Henry’s ziekte heeft zij het niet makkelijk. Dit zorgt vaak voor gevaarlijke, maar vooral ook interessante en soms grappige situaties.

HBO Max kijken bij Youfone

Goede top vijf, toch? HBO Max kijk je trouwens snel en gemakkelijk bij ons. Heb je nog geen Youfone Thuis? Stel dan zelf een abonnement samen dat het beste bij je past. Ben je al abonnee? Dan hoef je dat alleen nog te worden bij HBO Max. Download hiervoor de app in de Playstore op je Youfone TV-ontvanger.

Bestel Youfone Thuis