Skip to main content

Gebruiken

Met de Youfone TV app kijk je al je favoriete programma’s binnen de EU via de smartphone of tablet. Heb je een comfort of premium TV pakket, dan kun je in de app ook gebruiken maken van de interactieve TV gids en programma’s tot 7 dagen terugkijken.

Startscherm

Nadat je bent ingelogd kom je terecht in het start menu. Hier zie je wat er live op TV is, maar vind je ook het zenderoverzicht en wat er straks op TV is. Je kan eenvoudig naar links en rechts swipen om door de zenders te navigeren.

TV applicatie startscherm

Startscherm app

TV Gids

Onderin vind je het menu. Behalve Start zie je daar ook TV Gids en Mijn Account staan. Met de TV Gids kun je tot 7 dagen terug en vooruit gaan in de tijd om te bekijken wat er allemaal op TV is geweest en wat er nog gaat komen. Heb je een comfort of premium TV pakket dan kun je de meeste programma’s ook terugkijken. De programma’s die je terug kunt kijken worden aangegeven met het volgende symbool Restart.

TV applicatie Gids

TV Gids

Mijn Account

Bij Mijn Account kun je instellen of je enkel TV wilt kijken met een WiFi-verbinding of dat je ook graag afspeelt over een mobiele dataverbinding. Onder accountgegevens vind je terug op welke zenderpakketten je geabonneerd bent.

TV Applicatie Mijn Account

Mijn Account