Skip to main content

Rotterdam, 9 november 2021 –Vanaf vandaag levert Youfone haar vaste diensten, tv & internet ook via het glasvezelnetwerk van Primevest/ T-Mobile. 
 
Uitrol glasvezel in Nederland
In juni 2019 is T-Mobile samen met haar partner Primevest begonnen met de uitrol van het glasvezelnetwerk in Nederland. Na Den Haag en Eindhoven is sinds medio 2021 ook Rotterdam aangesloten op het supersnelle netwerk. De verwachting is dat in 2025 zo'n 84 procent van de huishoudens in Nederland is aangesloten. 


Bas van Dongen, Partner bij Primevest CP, “Wij zijn verheugd dat Youfone gebruik gaat maken van ons glasvezelnetwerk. Het openstellen van ons netwerk tegen aantrekkelijke tarieven voor alle partijen is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Alleen op deze manier kan er in Nederland op een duurzame en efficiënte wijze grootschalig glasvezel worden uitgerold en kan een onnodige dubbele aanleg van glasvezel worden voorkomen”. 
 
Stabiel & Betrouwbaar 
De verdere uitrol van glasvezel is goed nieuws voor Nederland én voor Youfone: dankzij het glasvezelnetwerk kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening verder optimaliseren.  
Glasvezel is betrouwbaar, stabiel en het kan veel hogere snelheden aan. Daarnaast is het ook nog een duurzamere en energiezuinigere oplossing.
 
Supersnel internet voor iedereen
Boven alles zijn we verheugd dat we nog meer klanten blij kunnen maken met de best mogelijke internetverbinding tegen een scherpe prijs. “We zijn ontzettend enthousiast dat wij gebruik kunnen maken van het Glasvezelnetwerk van Primevest/ T-Mobile. Als onafhankelijk telecom provider zijn wij goed om over de infrastructuur heen te rijden die andere spelers efficiënt aanleggen. Daarom werken wij altijd graag samen met sterke partners.'' Aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone.