Altijd controle in MyYoufone

Bij Youfone heb je altijd controle over je kosten in MyYoufone of de Youfone app.

Belplafond

Stel eenvoudig een belplafond in via MyYoufone om onverwachte buitenbundelkosten kosten te voorkomen voor bellen en sms-en binnen Nederland. Je kunt al vanaf € 10,- een belplafond instellen. Dit bedrag is exclusief de maandelijkse abonnementskosten.

Dataplafond

Door een dataplafond in te stellen wordt je internet bij overschrijding van het limiet geblokkeerd. Zo voorkom je extra kosten voor nationaal dataverbruik. Je kunt het dataplafond eenvoudig activeren via MyYoufone. Als je aan het einde van je databundel meer data wilt bijkopen voor het restant van de maand dan is dat ook mogelijk in MyYoufone.

Youfone app

Download gratis de Youfone app voor iOS of Android om je verbruik bij te houden. Daarnaast heb je inzicht in de facturen en kun je makkelijk extra bundels en modules activeren. De Youfone app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

MyYoufone

Zodra je klant wordt van Youfone ontvang je direct per e-mail de inloggegevens voor MyYoufone. In deze klantomgeving kun je altijd eenvoudig zien hoeveel belminuten sms’jes  en internet je hebt verbruikt. Ook kun je eenvoudig het abonnement wijzigen, extra bundels bijkopen, buitenland modules activeren en gebruik maken van een hoop leuke extraatjes zoals het Youcoins spaarprogramma en de vriendendienst.