Skip to main content

Abonnementskosten op de eerste factuur

Op de eerste factuur kunnen de abonnementskosten hoger zijn dan normaal. Youfone brengt de abonnementskosten voor de eerste maand in rekening plus de abonnementskosten voor de lopende maand. Dat komt omdat Youfone de abonnementskosten altijd een maand vooruit factureert. Voor de maand waarin je abonnement ingaat, betaal je natuurlijk alleen voor de dagen dat je abonnement geactiveerd is. Voor de daaropvolgende maand brengt Youfone wel de volledige abonnementskosten in rekening.

Youfone berekent de actiekorting bij Internet Only, TV & Internet of aanverwante pakketten per factuur. Ontvang je 6 maanden korting ? Dan krijg je deze korting op de eerste 6 facturen. Je eerste factuur is daarmee hoger dan je eerste maandbedrag. Onderaan deze pagina zie je in een voorbeeldfactuur hoe wij de eerste factuur bij een TV & Internet abonnement berekenen. 


Als je de eerste factuur hebt ontvangen, open dan de PDF in MyYoufone of de Youfone app. Zo zie je precies hoe de factuur is opgebouwd. Eventuele kortingen staan ook in de PDF, evenals het uiteindelijke factuurbedrag.


Voorbeeld eerste TV & Internet factuur

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd