Internetsnelheid

Youfone zet in de vergelijkingstabel de internetsnelheid van aanbieders zonder eigen netwerk op een rijtje. Youfone heeft hierbij gekeken naar de maximaal haalbare theoretische snelheid welke de aanbieders communiceren op hun website op peildatum 19 februari 2018. Hieronder vind je meer informatie over de internetsnelheid van Youfone.

Meest gekozen
15
Sim Large 9,5

100 min/sms + 5 GB 4G

Dekkingskaart
Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. KPN werkt constant aan de verbetering van het netwerk. Met 4G en 4G+ zorgen ze ervoor dat jij altijd en overal verbonden bent. Bekijk via deze link de dekking in Nederland of vul je postcode in voor het bereik in jouw regio.

Maximale internetsnelheden

4G databundel Downloadsnelheid Uploadsnelheid
2000 MB 50 Mbps 25 Mbps
5000 MB 256 Mbps 150 Mbps
10000 MB 256 Mbps 150 Mbps
Onbeperkt MB* 256 Mbps 150 Mbps

4G ready smartphones
Bekijk hier over jouw telefoon 4G ready is.

Geen bereik of traag internet?
KPN heeft 99% 4G-dekking in Nederland. Hiermee heb je zowel binnen als buiten overal 4G. Het kan soms gebeuren dat je tijdelijk slecht bereik of traag internet hebt. Wellicht zijn er dan in jouw regio verstoringen of werkzaamheden. Bekijk hier de actuele storingen of werkzaamheden.

Dataplafond activeren

Via MyYoufone is het mogelijk om een dataplafond in te stellen om onverwachte kosten te voorkomen. Het dataplafond activeer je eenvoudig via MyYoufone voor slechts €0,50 per maand, nadat je de bestelling hebt afgerond.
 
Wanneer je geen dataplafond activeert en je hebt de volledige bundel verbruikt, betaal je €0,10 per MB. Dataverbruik wordt afgerond op 100 KB.

*Youfone Onbeperkt MB's heeft een Fair Use Policy (FUP) van 15GB. Bij het bereiken van de bundelgrootte wordt de snelheid verlaagd naar 64Kbps. Er worden geen kosten voor het gebruik van (nationaal) internet buiten de bundel in rekening gebracht.
Klik hier voor meer informatie.

 
Disclaimer
Er bestaan 2 type snelheden; de maximum snelheid en de gemiddelde snelheid. De maximum snelheid is de hoogst haalbare snelheid als alle omstandigheden ideaal zijn. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat de daadwerkelijke snelheid lager is. Dit noemen we de gemiddelde snelheid. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op de snelheid:
-Het type mobiele apparaat 
-De afstand tussen je mobiele apparaat en de zendmast
-Weersomstandigheden
-De drukte op het internet of de internetpagina
-Het aantal gebruikers dat gelijktijdig gebruik maakt van het mobiele netwerk