Internet & TV

Youfone is nieuwe provider op het netwerk van E-Fiber

11 Februari 2021

Youfone wordt door E-Fiber verwelkomd als nieuwe partner om haar glasvezelnetwerk te versterken. E-Fiber is een netwerkbeheerder en gespecialiseerd in de aanleg van glasvezelnetwerken. Door onze krachten te bundelen kunnen we steeds meer klanten voorzien van internet via glasvezel. Youfone levert sinds 2017 glasvezel internet via het netwerk van KPN. Dankzij de nieuwe samenwerking met E-Fiber vergroten we onze dekking om steeds meer adressen in Nederland te voorzien van een stabiele glasvezelverbinding. Zo kunnen klanten zelf kiezen welke provider het beste bij hen past. En dat biedt veel meer keuzevrijheid!

GLASVEZEL INTERNET & TV VAN YOUFONE

In tegenstelling tot standaard DSL internet kan de internetsnelheid van internet via glasvezel niet worden verstoord door externe factoren, zoals de afstand tot de wijkcentrale of het internetgedrag van je buren. Met internet via glasvezel is de internetsnelheid altijd stabiel en razendsnel!

Met de TV-ontvanger van Youfone beschik je ineens over veel extra functies op je televisie. Want televisie van Youfone is powered by Android TV™. Hierdoor krijg je meer entertainment onder de knop. Download je favoriete apps en games via Google Play op de TV-ontvanger en bekijk ze direct op jouw TV-scherm. Installeer populaire apps zoals Amazon Prime, Disney+, Videoland, NPO en YouTube. Naast live TV kun je ook gebruikmaken van handige interactieve diensten. En met de Youfone TV app kijk je overal live TV op je tablet of smartphone.