Sim Only

Samsung Galaxy A53: het luxepaardje van de middenklasse telefoons

15 April 2022

De Samsung Galaxy A53 is de opvolger van de A52 die behoort tot de midrange telefoons. Optisch gezien, heeft deze smartphone wat weg van zijn voorganger. Maar, er zijn ongetwijfeld nieuwigheden te bespeuren bij dit luxepaardje. Wil jij deze zomer shinen met een nieuwe gadget? Lees dan gauw verder of bekijk de Samsung A53 alvast via de Youcoins-pagina bij Coolblue.

Bespaar ook op je maandelijkse kosten met een Youfone Sim Only abonnement!

De processor van de A53 is geen luxepaard, maar een krachtpatser

De Samsung Galaxy A53 is uitgerust met een Exynos 1280-processor. Dit is een krachtige motor die ervoor zorgt dat je telefoon rázendsnel is. Een processor stuurt al je handelingen aan en laat die functioneren, zodat jij bijvoorbeeld optimaal kunt streamen. We zijn nog niet klaar, want het 6GB of 8GB werkgeheugen is ook niet mis. Hierdoor wordt het mogelijk om verschillende apps tegelijk te starten zonder vertraging. En met zijn opslaggeheugen vanaf 128GB kun jij heel wat fotoverzamelingen kwijt 😉.

Altijd on fleek met de camera van de Galaxy A53

Voor een representatieve fotoverzameling heb je uiteraard een goede camera nodig. Laat de A53 er nu niet één, maar vijf hebben. Te beginnen met een 64 megapixel hoofdcamera met optische beeldstabilisatie, een 12 megapixel groothoeklens, een 5 megapixel dieptesensor en een 5 megapixel macrolens. Aan de voorkant zit ook nog een 32 megapixel selfiecamera met verschillende filters, dus on fleek ben je zeker!

Een telefoon batterij die bijna niet vergaat

Niets kan zo vervelend zijn dan een telefoon batterij die snel leegloopt. Gelukkig gaat die van de A53 lang mee. Je kunt er wel twee dagen mee doen! Jouw smartphone past zich namelijk aan jouw gebruik aan. Dus, wanneer je minder accu gebruikt, wordt de spaarstand automatisch ingeschakeld. Is je batterij leeg? Dan heb je hem met de 25 watt-lader binnen een half uur voor 50% opgeladen. Wow… 

Het telefoonscherm van de A53 flowt lekker mee

Een 6,5 inch Full HD + Super Amoled-scherm. Een watte? Dat gaan we je nu uitleggen. De Samsung Galaxy A53 heeft net als zijn voorganger een scherm met een hele snelle verversingssnelheid. 120Hz om precies te zijn. Dit betekent dat je extra snel en smooth kunt appen, swipen en navigeren tussen verschillende apps. Je telefoonscherm flowt dus lekker mee!

Scherpe foto's, maar ook een scherpe prijs

De Galaxy A53 is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, perzikroze en babyblauw met een instapprijs van 449 euro (6+128GB). De versie met 8GB RAM en 256GB aan opslagcapaciteit kost 509 euro. Koopje, toch?

Koop de Samsung Galaxy A53 bij Coolblue en spaar Youcoins

Ben jij overtuigd van de Samsung Galaxy A53? Bestel dit luxepaardje dan via MyYoufone bij Coolblue, want zo spaar je Youcoins! Met deze punten krijg je gratis MB's of korting op je Sim Only factuur waardoor je voordelig kunt internetten en bellen. 
 

Ga nu naar MyYoufone