Internet & TV

Nooit meer een wedstrijd missen met gratis FOX Sports bij Youfone

12 Oktober 2018

FOX Sports brengt de beste sportevenementen in jouw huiskamer. Als je dat wilt tenminste, want met de Youfone TV App kun je overal kijken. FOX Sports biedt niet alleen de beste voetbalwedstrijden, maar ook Amerikaanse baseball wedstrijden, top honkbal, ijshockey en UFC-wedstrijden.

Over de zender
FOX Sports heeft meerdere televisiezenders, die zich allemaal richten op sport. Deze zenders zijn op 1 augustus 2013 begonnen. In totaal biedt het netwerk zes verschillende televisiekanalen, video-on-demand diensten en Fox Sports Go.

Deze Nederlandse groep van sportzenders heeft bekende namen en commentatoren, zoals Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten, Leo Driessen, Evert ten Napel en Leo Oldenburger.

FOX Sports gratis bij Youfone
Lekker gratis sport kijken? Dat kan bij Youfone TV. Je ontvangt FOX Sports Eredivisie 1 namelijk helemaal gratis bij het Alles-in-1, TV & Internet of een TV Thuis pakket. Je kunt daarnaast ook de FOX Sports Premium pakketten afnemen bij het het Alles-in-1-pakket, TV & Internet of TV Thuis.

Wie FOX Sports op de tablet of smartphone wil kijken, kan de Youfone TV App gebruiken. Je moet dan wel één van de eerder genoemde pakketten afgenomen hebben.

FOX Sports Eredivisie
Als je geen genoeg krijgt van voetbalwedstrijden, kun je kiezen voor het beste live voetbalkanaal van Nederland: FOX Sports Eredivisie. Bij deze zender kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden.

Daarbij krijg je ook nog eens de uitgebreide voor- en nabeschouwingen van  Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. Zij worden geassisteerd door een team van deskundige analisten, zoals Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Kenneth Perez.

Deze zender biedt niet alleen de wedstrijden uit de Eredivisie aan, maar ook ander nationaal topvoetbal. Zo kun je bijvoorbeeld de wedstrijden volgen uit de Jupiler League, Tweede Divisie en natuurlijk mag ook het KNVB-bekertoernooi niet ontbreken.

FOX Sports Compleet
Het FOX Sports Compleet pakket biedt alle Eredivisiewedstrijden, de Jupiler League, de Tweede Divisie, het KNVB-bekertoernooi en internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League.

Voetbal is wel de populairste sport ter wereld, maar niet de enige sport die bij FOX wordt uitgezonden. Liefhebbers van bijvoorbeeld ijshockey kunnen ook hun hart ophalen bij FOX Sports. Ook goed nieuws voor de honkbalfans: bij FOX zie je tophonkbal uit de Major League Baseball. Voor de American Football fans is er ook genoeg te zien: top football uit de NFL. Hou je meer van vechtsport? Dan kijk je naar de ultimate fighters uit de UFC.

Meer dan alleen wedstrijden
Natuurlijk is FOX bekend van de live wedstrijden die je in hoge kwaliteit kunt bekijken, maar er is ook veel extra’s te zien. Zo zendt FOX in Nederland bijvoorbeeld ook ‘De Tafel Van Kees’ met Kees Jansma uit. Wekelijks discussiëren verschillende gasten uit de voetbalwereld over de actuele voetbalgebeurtenissen van die week. Ook brengt het programma een humoristisch overzicht van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie.

Dankzij Club TV ben je iedere werkdag op de hoogte van het laatste nieuws over PSV, Ajax en Feyenoord. Één keer per week krijg je een blik achter de schermen bij AZ, FC Twente, sc Heerenveen, FC Utrecht, Vitesse of FC Groningen.

Tot slot brengt FOX ook boeiende sport documentaires over memorabele wedstrijden, legendarische spelers, succesvolle trailers, historische prestaties en veelbesproken affaires. Het heden en het verleden van de achttien Eredivisieclubs komen aanbod in FOX Sports DOC.