MyYoufone is vernieuwd

15 Oktober 2020

Heb je het al gezien? MyYoufone is onlangs vernieuwd! Naast een nieuw design biedt het platform voor Youfone klanten meer gebruiksgemak met nieuwe functionaliteiten. Binnen deze persoonlijke omgeving kan je eenvoudig gegevens inzien en wijzigen. Zo check je snel jouw facturen en verbruik. We nemen je in deze blogpost graag mee in de belangrijkste updates!

Compleet andere interface
MyYoufone is in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe design geeft meer overzicht en een rustiger beeld. En dat is mooi, want we hebben diverse service elementen toegevoegd met handige informatie. Nieuwe knoppen, visuals en een betere indeling van het menu zorgen voor een duidelijkere MyYoufone omgeving. Daarnaast is het nieuwe platform sneller en geschikt voor verschillende devices.

En last but not least… de nieuwe MyYoufone is helemaal afgestemd op jouw persoonlijk verbruik. Zo heb je direct de optie om een extra databundel te kopen wanneer het nodig is. Hiervoor heb je een dataplafond nodig, ook een dataplafond activeer je eenvoudig via MyYoufone. Verder kun je een abonnement makkelijker wijzigen, uitbreiden of upgraden. Als mobiele klant zit je niet vast aan een bundel. Daarom betaal je nooit te veel. Via MyYoufone zijn de bundels maandelijks aan te passen, zowel naar boven als naar beneden. Dit brengt niet alleen meer inzicht in het verbruik, maar ook meer gebruiksgemak en flexibiliteit!

Neem snel een kijkje op MyYoufone >>>