Sim Only

De leukste emoij pakketten

14 Juni 2018

Kunnen we ons nog uitdrukken zonder emoji’s? De meeste mensen hebben toch een smiley nodig om aan te geven dat ze iets leuk of verdrietig vinden. Dat is er zo ingeslopen. Maar voor sommige situaties heb je wel heel specifieke emoji’s nodig. Gelukkig zijn die er nu. We hebben namelijk de leukst emoji pakketten op een rij gezet. Zo wordt jouw chatbericht nog leuker.

Bitmoji
De leukste emoji ben je zelf. Met Bitmoji zet je jezelf om in een emoji, die in allerlei situaties terecht kan komen. Je kent de Bitmoji misschien al van Snapchat, waar je deze als sticker over je foto’s kunt gebruiken.

Toch kun je deze app ook buiten Snapchat gebruiken. Je kunt je Bitmoji namelijk ook op bijvoorbeeld iMessage, Messenger en andere chat-apps gebruiken. Bitmoji is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Emoji>
Als je op zoek bent naar extreem veel nieuwe emoji’s, dan kun je eens kijken naar Emoji> van Emoji+. De app biedt namelijk meer dan 200 nieuwe emoji’s. In de app zitten nu allerlei soorten smiley’s: exploderende smiley’s, kotsende smileys, vloekende smiley’s en ga zo maar door. Ook zitten er veel dieren en fantasiefiguren in.

Volgens de fabrikant van de app gebruiken al meer dan 50 miljoen gebruikers de app. Dit emoji pakket werkt samen met al je andere apps, zoals iMessage op je iPhone. Helaas is de app alleen beschikbaar voor iOS.

SMS Rage Faces
Gek op memes? Vind je de emotes van Twitch echt top? Dan is SMS Rage Faces waarschijnlijk iets wat helemaal bij jou past. Dit pakket biedt meer dan 3200 unieke ‘rage faces’ en meer dan 380 stickers.

Het leuke van deze app is dat je ook een rage face van jouw eigen gezicht kunt maken. Zo maak je een chatbericht nog iets persoonlijker. Goed om te weten voor ouders: je kunt een filter instellen, zodat niet álle emoji’s zichtbaar zijn voor je kinderen. SMS Rage Faces is beschikbaar voor Android en iOS.

FutureMoji
Kim Kardashian en Fatty Wap hadden het al: een eigen emoji-pakket. Kim Kardashian update die van haar niet echt meer, dus besloot collega Future om ook een eigen pakket te maken. Natuurlijk zitten er een paar emoji’s met zijn hoofd in, maar er zijn ook een paar teksten uit zijn muziek verwerkt. Heel cool is een emoji waarin de rapper verkleed is als Prince, uit zijn Purple Rain tijd. Je kunt de artiest ook een ritje door de ruimte zien maken, samen met Drake en DJ Khaled.

De app heet ‘Futuremoji’ en is te downloaden voor Android en iOS.

Emoji Keyboard by LINE
Gek op de stickers uit de app ‘LINE’? Goed nieuws, die kun je nu overal gebruiken. LINE heeft namelijk de verzameling stickers uitgebracht als apart toetsenbord. Daardoor kun je de stickers nu ook in andere apps gebruiken. De app zit bommetje vol: na het installeren ben je in één keer 3000 unieke stickers en emoji’s rijker.

Zo’n beetje iedere denkbare situatie zit in de app. Het nieuwe toetsenbord is alleen toe te voegen aan je iPhone, want de app is alleen beschikbaar voor iOS.

Kika Emoji Toetsenbord Pro
Voor zowel iOS als Android: het emoji pakket van Cheese Mobile: Kika Keyboard. Of, in het Nederlands: Kika Emoji Toetsenbord Pro. De app is voorzien van meer dan 1200 emoji’s, emoticons, stickers, grappige gifjes en woordvoorspellingen. Daarmee is Kika dus veel meer dan alleen een Emoji-pakket.

Je kunt ook je eigen thema’s maken en hippe lettertypes en geluiden gebruiken. Je kunt de app downloaden in de App Store en in de Play Store.

Keymoji
Niet echt een emoji pakket, maar meer een erg handige app: Keymoji. Daarmee worden emoji’s bij woorden gezocht. Als je bijvoorbeeld ‘mad men’ intypt, krijg je drie boos kijkende mannetjes te zien. Typ je ‘fast and furious’ in, dan zie je een auto, een gaswolkje, een plusje en een boos kijkende smiley.

Op deze manier wordt chatten dus een stuk leuker. Ook leuk social media engineers: berichten worden op deze manier een stuk creatiever. Keymoji is alleen beschikbaar voor iOS.