Coronavirus

18 Maart 2020

Dat de wereld in de ban is van corona is wel duidelijk. De gevolgen van alle ingrijpende maatregelen zijn groot… voor iedereen. In deze onzekere tijden willen we jou – als klant van Youfone – graag op de hoogte houden hoe wij omgaan met de uitzonderlijke situatie in Nederland. 

Blijf digitaal verbonden
Volg de laatste ontwikkelingen, bel elkaar vaker op of start een videochat. Juist nu is het belangrijk om in verbinding te blijven met vrienden en familie. We doen er dan ook alles aan om onze dienstverlening te waarborgen. We zien dat steeds meer mensen thuiswerken. De beschikbare netwerkcapaciteit van KPN is stabiel en wordt continu gecheckt. Hoewel het drukker dan normaal is, kun jij gewoon gebruik blijven maken van onze diensten en ongestoord vanuit huis werken. Een betrouwbaar netwerk, zoals je van ons gewend bent! 

Bereikbaarheid klantenservice
Onze klantenservice blijft bereikbaar voor telefonische of digitale vragen. Voorlopig wijzigen de openingstijden niet. Van dag tot dag bekijken we welke extra maatregelen nodig zijn op basis van de nieuwste RIVM-voorschriften. Want de veiligheid en gezondheid van onze collega’s gaan boven alles. We vertrouwen op ieders begrip.

Aanvullende maatregelen
Om verspreiding van het coronavirus te verkleinen bezoeken de monteurs minder klanten. Zo beperken we het contact tussen monteurs en klanten, ook hun welzijn staat bij ons centraal! De continuïteit van onze diensten wordt zoveel mogelijk op afstand gewaarborgd. De monteur komt – tenzij het onveilig is – wel langs bij dringende storingsmeldingen en het zekerstellen van een internetverbinding. 

Tijdelijk meer zenders
Tot slot hebben we álle zenders uit het Premium TV Pakket gratis beschikbaar gesteld voor TV-klanten van Youfone. Extra entertainment kan nooit kwaad als we thuis meer tijd doorbrengen. Kijk daarom tot 12 april aanstaande, zonder extra abonnement, naar diverse zenders als Comedy Central Extra, National Geographic Wild en Cartoon Network. Alle kinderzenders en Comedy Central Extra blijven tot 29 mei aanstaande beschikbaar.

 

Houd ons blog in de gaten voor de laatste updates over onze dienstverlening omtrent COVID-19.