TV & Internet

Betalen voor het terugkijken van afleveringen? Niet bij Youfone

01 oktober 2018

De kans is groot dat je het al eens hebt meegemaakt. Je hebt een favoriete serie, die precies wordt uitgezonden op een moment dat jij niet thuis bent. Balen! Natuurlijk wil jij alle afleveringen bijhouden en bekijken, dus ga je naar de website van de televisiezender om de aflevering terug te kijken. En daar staat ‘ie: de betaalknop. Je moet betalen om de aflevering terug te kunnen kijken. Daar heeft Youfone een oplossing voor.

Gratis terugkijken bij Youfone 
Als je een pakket afneemt van Youfone, zitten er gratis interactieve functies bij inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan begin gemist, opnemen, pauzeren en, natuurlijk, terugkijken. Dat kost je niks extra’s.

De functies zijn beschikbaar bij alle pakketten. Het maakt dus niet uit of je nu kiest voor de TV App, TV Thuis, TV & Internet of TV, Internet en bellen. Zo weet je zeker dat je nooit meer een aflevering mist. Hadden we al gezegd dat terugkijken gratis is?

Overal kijken
Naast dat je gratis kunt terugkijken, kun je dat ook overal doen. Dat je televisie kunt combineren met je internetabonnement, wil niet zeggen dat je er alleen thuis gebruik van kunt maken. Integendeel: je kunt met Youfone altijd en overal kijken.

Je bepaalt zelf wat je kijkt, hoe je dat doet en wanneer. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de TV app voor de smartphone en tablet af te nemen. Je kunt overal in Nederland kijken. Zolang je maar verbinding hebt met internet.

Terugkijken in hoge kwaliteit
Een veelgehoorde klacht is dat de kwaliteit van opgenomen programma’s niet goed is. Je ziet veel pixels of het beeld is niet scherp. Daar brengen wij bij Youfone verandering in. De beeldkwaliteit is altijd SD, HD en binnenkort zelfs 4K. Dat houdt in dat je haarscherp programma’s, series en afleveringen kunt terugkijken. Bij ouderwetse televisie moet je wachten tot de herhaling erop komt. En dan is het maar te hopen dat je dan wel tijd hebt. Dat hoeft nu niet meer. Nu kijk je terug wanneer jij dat wilt.

Zo kijk je terug
Met YoufoneTV krijg je een paar handige diensten tot je beschikking. Eén daarvan is Begin Gemist. Daarmee start je een programma vanaf het begin, terwijl het programma nog bezig is. Deze functie kun je gebruiken via de TV-ontvanger. Het werkt met alle zenders in het basispakket en met een groot gedeelte van de extra zenders.

Als je even iets anders moet doen, kun je altijd jouw programma of film pauzeren. Ben je weer terug? Dan kijk je gewoon weer verder.

Mis je jouw programma of serie helemaal, dan kun je deze terugkijken. Dat kan tot zeven dagen. Terugkijken kan bij alle zenders in het basispakket en bij een groot gedeelte van de extra zenders. In de tv-gids staat of je de programma’s van een bepaalde zender kunt terugkijken.

Een andere optie is om zelf het programma op te nemen. Je kunt de programma’s dan zelf vooruit- en achteruit spoelen. Of dit werkt bij de zender van jouw voorkeur, staat in het zenderoverzicht.

Ook goed om te weten: dit alles werkt ook met de TV app. Deze is beschikbaar in de app store van Google of Apple.

Zelf kiezen wat je kijkt
Standaard bieden we pakketten aan van 21 zenders. Is dat niet genoeg? Geen probleem, we hebben nog meer dan 100 zenders beschikbaar. Je kunt maandelijks ervoor kiezen meerdere zenders toe te voegen, of juist uit je pakket te halen. Zo kies jij zelf wat je kijkt.

We rekenen af met traditionele televisie. Je hoeft niet te kijken wat er op dat moment op televisie is. Daar is het leven te kort voor. Kijk liever naar iets wat je wel boeit.