Sim Only

5 beste accessoires voor je iPhone 7

6 Juni 2018

Screenprotector
Heb je net een nieuwe telefoon, heb je er binnen no-time krassen op. Dat is zonde! Hoewel in de handleiding staat dat de nieuwe iPhone 7 water- en stofbestendig is, betekent dat niet dat het scherm onschendbaar is.

Een glazen screenprotector is het best. Dit is een extra glas over het glas van de iPhone. Je legt het glas op het scherm en laat het vastzuigen. Niet spectaculair, wel handig. Je hebt trouwens ook nog screenprotectors die ervoor zorgen dat mensen achter je niet meer mee kunnen kijken op het scherm. Dit zijn de zogenaamde ‘Privacy Screenprotectors’.

Een goed hoesje
Deze tip is vooral voor eigenaren van een iPhone 7 in de variant ‘Jet Black’. Daarvan heeft Apple namelijk geadviseerd dat je maar beter een goed hoesje om de telefoon kunt doen. Daarmee kun je krassen voorkomen. Wij gaan nog een stapje verder: doe altijd een case om elke smartphone.

Dankzij een case wordt het gewicht namelijk verzwaard. Mocht je telefoon eens vallen, dan is de kans groter dat deze niet beschadigd raakt dankzij het hoesje. Waarschijnlijk valt de telefoon namelijk op de achterkant. En laten we eerlijk zijn: je wilt gewoon geen beschadigingen op je splinternieuwe telefoon.

AirPods
De earpods van Apple zijn al jaren mateloos populair. Onderhand is het een vaste waarde van het bedrijf. Met de introductie van de iPhone 7 komt Apple ook met nieue oordopjes. Dit zijn geheel draadloze oordopjes. Apple heeft daarmee niet iets compleet nieuws bedacht, want draadloze headsets bestaan al een tijdje, maar draadloze oordopjes zijn toch wel vernieuwend.

Bijzonder aan de AirPods: de oordopjes maken geen gebruik van Bluetooth, maar van een speciale W1-chip. Volgens Apple krijgt de gebruiker daardoor een betere luisterervaring. Met de Airpods kun je vijf uur onafgebroken luisteren. Neem je het opbergbakje mee, dan kun je ze zelfs 24 uur gebruiken.

Lighting audio dongle
Eigenlijk durven we het bijna niet meer te schrijven, maar zoals je misschien weet heeft de iPhone 7 geen ingang meer voor een koptelefoon of voor oortjes. Daarom is een lightning audio dongle onmisbaar. Apple levert standaard een lightning kabeltje bij de iPhone waar je oortjes op kunt aansluiten, maar de ‘Lightning Audio + Charge’ is een nog mooiere oplossing.

Met deze dongle kun je namelijk je telefoon opladen terwijl je naar muziek luistert. Net als altijd al kon met de oudere modellen. Toch is dit even specialer: je luistert immers wel via je je iPhone 7!

Ink Case
Tot slot: een heel erg gave ontdekking, namelijk de Inkcase i7. Dat is een hoesje dat helemaal op maat is gemaakt voor de nieuwste iPhone. Nu vraag je je misschien af waarom we deze apart vermelden. Het antwoord: dit hoesje geeft de iPhone een extra scherm op de achterkant van de telefoon.

Met een scherm op de achtergrond zou je bijvoorbeeld een eigen foto kunnen laten zien. Of wat te denken van een eBook, zodat je telefoon een e-reader wordt? Ook de klok mogen we niet vergeten. En natuurlijk is het ook gewoon een hoesje dat optimale bescherming biedt.