Zenderpakketten

Bij YoufoneTV heb je de keuze uit verschillende zenderpakketten. Het basispakket is inclusief bij alle TV pakketten, maar dit is uit te breiden met extra zenders. Zo kies je bijvoorbeeld 5 extra zenders in het Mix 5 pakket die maandelijks aan te passen zijn. Dit zorgt ervoor dat je heel eenvoudig een nieuwe zender voor een maand kan uitproberen. Alle regionale zenders zijn kosteloos toe te voegen aan het basispakket. 

Basispakket
In de YoufoneTV App heb je standaard 24 zenders ter beschikking en met TV Thuis, TV & Internet en Alles-in-1 zelfs 26 zenders in HD kwaliteit. Het basispakket bestaat uit alle bekende televisiezenders zoals NPO 1, 2 en 3, RTL, SBS en Net5. Bij het TV Thuis, TV & Internet en Alles-in-1 pakket krijg je de zender FOX Sports 1 Eredivisie er gratis bij.

Meer info

Basispakket + Mix 5
Kies met Mix 5 zelf eenvoudig jouw favoriete extra zenders uit. Met Mix 5 kies bovenop je basispakket 5 extra zenders uit een selectie van 16 thematische zenders.

Meer info

Basispakket + Mix 10
Met Mix 10 breid je het basispakket uit met 10 extra zenders. Je kan kiezen uit 43 thematische zenders.

Meer info

Totaalpakket
Met het Totaalpakket ontvang je meer dan 45 extra zenders. Van games en entertainment tot sport- en muziekzenders. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Denk bijvoorbeeld aan bekende zenders zoals Nat Geo Wild, Cartoon Network en BBC. Ook is het Kids On Demand en Erotiek On Demand pakket inclusief. Het Totaalpakket is een uitbreiding op het basispakket en hierdoor maandelijks opzegbaar.

Meer info